Discussie: Wanneer failliet?
Los bericht bekijken
  #33  
Oud 5 december 2008, 11:13
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Je laatste zin is een aanname, geloof me de aandeelhouders hebben echt geen probleem op moment dat jij al dan niet terecht compensatie eist.
Als alle klanten welke het afgelopen half jaar problemen hebben gehad of nog hebben, 50% terug zouden vragen, hebben de aandeelhouders daar (indirect) echt wel problemen mee hoor. Dat gaat behoorlijk in de papieren lopen.

Om te stellen dat er geen probleem is omdat jij ze niet hebt gaat wel erg kort door de bocht.
Ik heb zat problemen die er niet waren voor de fusie !!

Je andere opmerkingen klinken wel heel erg theoretisch en gespeend van elke realiteitszin. Zeker als je in dit forum leest.
- Ik kan niet betalen wat ik redelijk vind voor de geboden diensten. Als ik niet het afgesproken bedrag betaal word ik afgesloten. Juist dat steekt. Zij kunnen het volle pond blijven incasseren en maar 50% van de afgesproken diensten leveren.
- Stuur een brief en vraag om compensatie? Hahaha, sorry, moet ik even hartelijk om lachen. Ik smeek al 5,5 maand om 132 Euro onterecht geincasseerd geld terug te krijgen. Beloven en nogmaals beloven maar alles wat er ook komt. Geen geld terug.
- Ik geloof je meteen dat het merendeel geen problemen heeft maar Cees of Ben heeft er laatst nog een rekensommetje op los gelaten en ik meen dat het er enige tienduizenden waren!
Als je statistisch gaat kijken stelt het idd geen moer voor en is het de hoogste tijd om te gaan downplayen en die tienduizenden klanten in hun sop gaar te laten koken. Dat zijn tegenwoordig ingecalculeerde verliezen.
__________________
Mvg. Eric