Discussie: Wanneer failliet?
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 5 december 2008, 10:29
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Klopt, Ziggo is ontstaan na de fusie, echter iedereen heeft de mogelijkheid om zijn abonnement op te zeggen. Bij aanvang, direct na de fusie, of per maand zoals Ziggo nu ook aanbied.

Voor alle duidelijkheid, ik ben zeker niet pro-ziggo, vindt het alleen vreemd dat er geklaagd wordt, vervolgens verwacht wordt dat instanties concurrentie toe moeten staan, terwijl deze er volop is.

Ik ben voor markt werking, echter zoals ik al in mijn voorgaande voorbeeld heb geschreven, er zijn alternatieven.
Ik ben het maar voor een deel met je eens. Er is concurrentie en er zijn alternatieven. Alleen zijn er (qua specs) geen gelijkwaardige alternatieven. (in mijn geval, ADSL met een centrale op 2 km?)
Zoals al door meerderen in dit draadje geschreven, Multikabel had een prachtig product waar alle klanten sinds jaar en dag heel erg tevreden mee waren. Een goede prijs/kwaliteitverhouding, zonder noemenswaardige storingen.
Vervolgens komen er een aantal figuren (durfkapitalisten) die volgens de heersende trend vinden dat het MEER en GROTER moet. met het gevolg dat hetzelfde, goed functionerende product gewoon naar de kl*te is geholpen.

Het is een moloch van een bedrijf geworden waarvan de onkundige leiding totaal geen grip en inzicht lijkt te hebben op problemen welke heersen bij de klant en op de werkvloer. Met het gevolgd dat er maandenlang duizenden klanten met ellende blijven zitten welke maar mondjesmaat worden opgelost en vermoedelijk groeien de problemen aan de andere kant net zo snel weer aan want de werving van nieuwe klanten (inkomsten) moet ten alle tijden door blijven gaan.

Het hatelijke van dit alles is dat het niet aan de infrastructuur van het netwerk ligt. Deze heeft recent nog goed gewerkt. Blijkbaar is het een bewuste keuze om dingen te laten verlopen zoals ze nu gaan. De geschiedenis herhaald zich wat dat betreft in het MK gebied.

- Multiweb was TOP
- Sonera was BAGGER
- Multikabel was TOP
- Ziggo IS BAGGER

Hoe is het mogelijk? Alles met hetzelfde netwerk, hetzelfde personeel maar alleen een andere eigenaar.
Er zouden eens wat van die uitvreters aan de top hun hand in eigen boezem moeten steken en zich inzetten voor hun klanten ipv de aandeelhouders.

Bah... Ziggo.
__________________
Mvg. Eric