Discussie: Wanneer failliet?
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 5 december 2008, 10:05
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolfhobby Bekijk bericht
Dus WEER GELD HE? DE MACHT! SLAPEn RIJK WORDEN!
Oh, dit nieuws gelezen dan> "KNIP"
Ja, wat is nu je punt dan? (bijna) Elk bedrijf wat door aandeelhouders bestuurd wordt heeft als doel winst te maken. Of te wel het is aan het Ziggo bestuurd hier verstandige keuzes in te maken, en vergeet niet, dit bestuurd wordt weer gecontroleerd door een raad van toezichthouders en uiteindelijk weer de aandeelhouder.

De overname van @home, Multikabel en Casema zijn gefinancieert met vreemd valuta, op zich helemaal niet erg en kan ook geen kwaad. Als de belans aan het eind van het boekjaar maar gezonde resulaten laat zien. En trust me, daar zijn ze bij Ziggo nog niet mee bezig, het zal zou zijn dat door de fussie een kosten bespaaring kan worden gerealiseerd. Maar omdat men nog deels in de fusie zit zal dit op het moment nog niet het geval zijn.

p.s. Hema is een mooi voorbeeld, de Hema is een van Nederlands gezondste winkelketens, maar omdat het aandeelhouder heeft gekregen die door de huidige economische conjuctuur de broekriem moet aantrekken wil niet zegen dat de Hema per definitie ook slecht boert.