Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #119  
Oud 5 december 2008, 08:44
groennom's schermafbeelding
groennom groennom is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2008
Locatie: Zoetermeer / Ziggo
DTV: Cisco
Berichten: 172
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
En welk deel van de gebruikers die hier last van ondervinden bereik je daar mee? Enkel het deel wat zich hier op het forum begeeft, en ik weet bijna wel zeker dat nog geen 50% (vermoed zelfs dat de 30% nog niet gehaald word) van de PVR bezitters die dit probleem ervaren zich hier op het forum begeeft.
Dus het is alles of niets? De melding op de site is pas gedaan nadat het hier gemeld is, bellen naar de helpdesk leverde namelijk de reactie op dat het een probleem was dat aan de individuele PVR lag en niet een probleem dat bij Ziggo lag. Bovendien geeft de melding op de site geen voortgangsinfo. Als laatste lijkt het mij ook dat een bedrijf nadenkt hoe zij met storingen omgaan en klanten informeren en dat het niet het probleem van de klant moet zijn. "Wij kunnen niet iedereen bereiken dus doen we maar niets op het gebied van communicatie" lijkt mij persoonlijk niet een hele goede keuze.

On topic: Als ik nu bij de storing kijk zie ik:

Groepsstoring
van dinsdag 2 december 15.49 uur tot donderdag 4 december 15.09 uur
Op dit moment is er een Digitale Televisie storing in uw regio. Cisco digitale ontvangers hebben problemen met het opnemen van programma's. Wij werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Dit zou je kunnen interpreteren als zijnde dat het probleem is opgelost op 4 december om 15:09. Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat dit niet zo is. Kan iemand aangeven wat dit betekent?