Los bericht bekijken
  #206  
Oud 5 december 2008, 01:00
Jerina's schermafbeelding
Jerina Jerina is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2008
Locatie: Emmen @home
Ziggo Internet: Goedkoopste Internet aansluiting en telefoon + volop bellen 24 uur + Analoge TV. Modem: Arris
Berichten: 9
Standaard

Als je zoals ik en anderen met mij vanwege gezondheidsredenen afhankelijk bent van anderen dan zou het zeer prettig zijn als je mensen kunt bereiken dan wel dat ze jou kunnen bereiken.

Toevallig was ik vorige week maandag bij mijn kids en kon ik gelijk mee gaan naar de spoedafdeling omdat het met mijn kleinzoon van 2 jaar heel slecht ging, maar het is ook al vaak voorgekomen dat ik dus thuis was.

En nu ben ik zelf weer eens ziek thuis en moet dus om mijn hulptroepen in te kunnen schakelen en mensen gelijk kunnen bellen en nu doe ik dat dus met mijn gsm en heb daarvan vandaag weer zo'n lekkere pittige nota van gekregen terwijl ik dus ook een automatische incasso van ziggo van de week kreeg voor iets wat ze nu niet aan mij leveren, dan vind ik dat ik boos mag worden. Dat ik dien te betalen voor iets wat iemand aan mij levert...ja dat lijkt mij logisch...maar betalen voor iets wat niet aan mij geleverd wordt...dat lijkt mij niet een goede gang van zaken en daar maak je wat mij betreft geen vrienden mee.

Maar daar lijkt Ziggo niet mee te zitten en mijn geduld raakt langzaam maar zeker toch echt wel op. Ik zie het nog een paar weken aan en orrienteer me net als een aantal anderen hier op andere mogelijkheden voor vaste telefonie en of dat via Skype gaat of een internet en bellen pakket via een andere provider daar ben ik nog niet over uit....maar van deze langdurige telefoonstoring daar kan ik niet echt vrolijk van worden.

Ik ben dan ook reuze benieuwd wanneer dit probleem bij mij en in andere huishoudens opgelost gaat worden....en ook of we dit in 2008 nog gaan meemaken.