Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #116  
Oud 4 december 2008, 23:19
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groennom Bekijk bericht
Tja, wat zal ik hier op zeggen...... Laten we het er maar op houden dat deze topic op zijn minst een zeer geschikt medium is om een aantal gebruikers op de hoogte te houden..
En welk deel van de gebruikers die hier last van ondervinden bereik je daar mee? Enkel het deel wat zich hier op het forum begeeft, en ik weet bijna wel zeker dat nog geen 50% (vermoed zelfs dat de 30% nog niet gehaald word) van de PVR bezitters die dit probleem ervaren zich hier op het forum begeeft.

Hoe had je het in gedachten om de resterende gebruikers (overgrote deel) op de hoogte te gaan stellen behalve dat de storing op www.ziggo.nl vermeld staat?

Ik denk dat dit heel erg lastig gaat worden omdat ik zo het idee heb dat aangezien de gebruikers van een PVR als "gewone" gebruiker geregistreerd staan en dus niet uit het volledige klantenbestand gefilterd kunnen worden.

Overigens een heel goed idee om elke gebruiker die hier last van ondervind persoonlijk te gaan informeren, het idee is makkelijke en goed, de uitvoering ervan kon weleens flink lastig zo niet onmogelijk gaan worden zonder het gehele klantenbestand hier een mail over te sturen, die hier vervolgens niet op zitten te wachten.
__________________