Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #52  
Oud 4 december 2008, 22:01
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Het gaat me niet om die 95ct, in principe helemaal niet om een bedrag. Ik zal wat ik bedoel proberen uit te leggen met de volgende periode/situatie schetsen.

Periode 1:Cogas klanten kunnen tegen een lager tarief dan de andere Ziggo klanten gebruik maken van het standaard radio/tv pakket. Al die jaren hebben de Cogas klanten het waarschijnlijk helemaal niet erg gevonden dat ze minder betaalden voor hetzelfde product, hier werden feitelijk de andere Ziggo abonnees benadeeld. Hier heb ik geen Cogas klant over zien/horen klagen en niemand horen roepen dat Ziggo dit niet kon maken en met een compensatie moest komen.

Periode 2:Nu zijn de rollen echter omgekeerd en worden de Cogas klanten benadeeld omdat ze geen Alles-in-een pakket kunnen afnemen. Nu word er volop geklaagd en geroepen dat Ziggo dit niet kan maken en met een compensatie moet komen.

Echter zijn volgens mij beide situaties even oneerlijk. Als je dit niet met me eens bent meet je volgens mij met 2 maten.


En om de oorzaak/schuldige in het verhaal mee te nemen. De zwarte piet word nu bij Ziggo neergelegd, terwijl het juist Ziggo is die aangegeven heeft juist wel het pakket te willen aanbieden, echter is COGAS de partij die dwars ligt en dit tegenhoud. Word het dan niet eens tijd om het COGAS met klachtenbrieven te overladen ipv dat Ziggo daarmee overladen word?
Ik ben eigenlijk gek dat ik nog reageer, aangezien ik in onderstaand relaas mogelijk op punten weer in herhaling val. Mocht je je daar aan storen dan niet verder lezen of wel lezen en op voorhand mijn excuses accepteren.

De benadeling zit hem nu toch echt niet in het geld, maar in het geen we geleverd krijgen voor bijna hetzelfde geld als alles in 1. We krijgen gewoon minderwaardige producten voor dezelfde prijs. Ik wil graag de prijs van alles in 1 betalen EN ook hetzelfde geleverd krijgen, zo ver mag toch helder zijn?? Ziggo zit in de positie om op dit punt in te grijpen en kan op dit punt ons tegemoet komen (los van wat Cogas doet).

Ik wil dus ook best voor het analoge signaal de volle Ziggo-prijs betalen (maar niet 2x zoals een Ziggo-medewerker mij onlangs voorstelde)

Dat deze ongelijkheid door Cogas wordt geschapen op grond van het analoge signaal is belachelijk, aangezien ook ik niet meer analoog kijk, maar er wel voor moet betalen om alle andere diensten van Ziggo te ontvangen!! Laat Cogas dan het analoge signaal voor Ziggo-klanten inperken tot de regionale zender TV-Oost en Nederland 1 (dus de calamiteitenzenders) om zo tot een makkelijke deal te komen met Ziggo. Cogas hoef zo alle zenders niet te leveren, ik hoef die zenders niet te betalen aan Cogas en ken vervolgens alles in 1 krijgen van Ziggo.

Dan moet me nog iets van het hart: in slecht een zeer klein deel van het Cogas-gebeid is een verlaagd abo-tarief van toepassing. Dat komt niet door Cogas, maar door de betreffende Gemeentes die hierover contracten hebben lopen met Cogas. Dit 'voordeel' hebben we als klant ook niet om gevraagd, die is afgedealt tussen Gemeenten en Cogas.

Verder wil ik me niet zo zeer meer in de discussie mengen en overigens zijn Cogas en Ziggo nog druk doende over bovenstaande. Er is mij zelfs al licht aan de horizon beloofd (maar dat is ook al weer twee maanden terug).
De discussie heeft me zeer hoog gezeten, maar ik heb de strijdbijl voorlopig voorlopig begraven.

Laatst gewijzigd door Ziggofan; 4 december 2008 om 22:22