Los bericht bekijken
  #3  
Oud 4 december 2008, 21:47
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Hoop dat ons management mee leest !
Van een aantal ken ik het antwoord al. Geen tijd. Dan maak je er maar tijd voor...
Naar mijn idee toch typisch een uiting van een bedrijf dat te zeer in zichzelf is gekeerd en volledig wordt opgeslokt door allerlei problematiek. Mij bekruipt momenteel meer het gevoel dat men te zeer product gericht bezig is en de klantgerichtheid in dit stadium nog niet tot zijn recht komt.

Ik zie ook van die typische managers reacties als je praat over de grote aantallen problemen waar wij nog dagelijks mee worden geconfronteerd. "Zo veel zijn het er toch niet.... als je procentueel kijkt". Nee ammehoela, maar dan besef je niet hoe groot je als bedrijf eigenlijk bent gegroeid.

Voorlopig is dat kleine percentage wel "beeld vullend en beeld bepalend".
Overigens ken ik er wel een paar die nog proberen te volgen wat er op ons forum passeert. Maar of die nog doorklinken tot in de hoogste regionen? We zien nl. wel dat de beslissingslijnen binnen Ziggo beduidend langer zijn geworden.

Los van deze problematiek blijven we als MGV er maar op hameren dat ook communicatie richting de klant zeer essentieel is. Wellicht dat als meer managers dit forum zouden volgen men tot het besef komt dat communicatief er ook nog veel valt te verbeteren. Dat is het andere minstens net zo grote aandeel in de (image) schade die Ziggo oploopt.
__________________
BenJ