Discussie: Wanneer failliet?
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 december 2008, 21:13
djbabe's schermafbeelding
djbabe djbabe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 december 2008
Locatie: Veenendaal / Casema
Berichten: 3
Standaard Wanneer failliet?

Hallo allemaal ..
Ik word doodziek van het hele bedrijf Ziggo ..
Op geen enkele manier kun je normaal iemand aan de telefoon krijgen .. als je vragen stelt via de website krijg je antwoorden terug waaruit je direct opmaakt dat niemand de vraag heeft gelezen .. en als je dan een vraag stelt of iemand je terug kan bellen krijg je een mailtje met de contactgegevens !?!?!?!?
Wat een ongelooflijk dom bedrijf is dit ...
Al maanden probeer ik uit te zoeken wat mijn extra mailadres ook alweer was dat ik had aangemaakt .. niemand die een nuttig antwoord heeft ... al maanden probeer ik in te loggen op Mijn Ziggo ... ook dat lukt niet .. en niemand die een nuttig antwoord heeft ..
Vreselijke wachttijden op dat telefoonnummer .. mensen die je erop gooien omdat ze duidelijk niet weten hoe ze door moeten verbinden (meerdere keren gebeurt) .. en iemand achter de website die absoluut geen vragen leest en beantwoord .. dit is het meest klantonvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt! Vandaar mijn vraag wanneer ze failliet gaan ....
Ik baal als een stekker dat ik UPC hier niet heb .. kon ik tenminste een snel abonnement krijgen voor mijn internet en niet dat "misschien doet ie het wel .. misschien doet ie het niet" abonnement dat ik nu heb...
Bah bah bah bah volgens mij moet het juiste woord nog uitgevonden worden voor de klantvriendelijkheid van dit bedrijf .. misschien een tip voor de dikke van dale? Ziggo is synoniem aan belazerd worden?? Misschien zien we hem volgend jaar terug in het nieuwe woordenboek.