Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 december 2008, 19:58
BertvanHorck's schermafbeelding
BertvanHorck BertvanHorck is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Multikabel de Rijp
Ziggo Internet: Samsung HD
DTV: Pioneer 5000 ex
Berichten: 460
Standaard Ziggo modern PR imago maar bedroevende communicatie

Naar aanleiding van een vorige thread het volgende.

De creatie van Ziggo heeft natuurlijk geleid tot vele frustraties met name over het technische en administratieve deel. Maar er is nog een issue.

Ik was aangenaam verbaasd door het menselijke gezicht van Ziggo bij Radar, toen de (volgens mij Marketing-) directeur kwam uitleggen hoe het zat en hoe hij zich ging inzetten voor de gedupeerden. Een menselijk gezicht is goud waard, vooral voor een zo jong bedrijf als Ziggo.

Toch ontbreekt dit menselijke gezicht veel te veel. Die man zou hier ook moeten komen lezen, en vooral andere manieren moeten vinden dan de anonyme Ziggo website om te communiceren met zijn klanten.

Deze werkwijze is van 1996 en niet van 2009!!!! De klanten zijn inmiddels gewend aan internet, aan een veelheid aan digitale kanalen en hebben hun mening gevormd.

Al maanden blijkt uit dit forum dat de leden wensen hebben ten aanzien van hun HD pakket. Zij zijn de trendzetters, zelfs de trendmakers van HD TV in Nederland en verdienen het OP ZIJN MINST om een antwoord te krijgen op hun vragen over bijvoorbeeld BBC HD of ARTE HD.

Ziggo moet ECHT beter leren communiceren, waarom niet uitleggen wat de reden is van het ontbreken van deze zenders!? IS het een centen kwestie? Zitten we financieel ver uit elkaar? Is het een technische issue? Wat zijn de alternatieven? Welke alternatieven werkt Ziggo aan? Waarom niet 2 keer per jaar een press release (hier!) over besloten nieuwe kanalen en voorgenomen nieuwe kanalen?

En nu we toch bezig zijn, Ziggo had subsidie beloofd ( ik geloof Euro 2M) aan Nederlandse zenders om HD te stimuleren. Is die subsidie vergeven? Waar wordt ie voor gebruikt? Wat mogen we verwachten?

Kortom leer een forum als dit te gebruiken als klankbord! In de muziek forums zie je mensen van Mojo en andere promoters openlijk praten met muziekliefhebbers, elders zie je dit ook.... Waarom niet hier in Ziggo forum?

Tenslotte compliment voor Anonym. Die man/vrouw is goud waard voor Ziggo, en heeft al heel wat gemotiveerde forum gebruikers geholpen.

Ik stel voor dat alle Ziggo afdelingshoofden verplicht een kwartier per dag op het forum moeten komen. Ziggo zal daarmee afdelingshoofden krijgen die hun klanten beter leren begrijpenen, vele problemen zullen sneller opgelost worden. Een afdelingshoofd die weigert kan meteen ontslagen worden, want die leeft nog in zijn ambtenaren tijd en niet in een modern commercieel bedrijf! Weg met formalistische mensen die zich achter hun organisatie verschuiilen! Uw klanten zijn ook mensen, net als uw medewerkers!

Een raar voorstel? Hoezo? Ziggo kan toch alles? Toch?