Los bericht bekijken
  #12  
Oud 4 december 2008, 19:40
blaasgab's schermafbeelding
blaasgab blaasgab is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2008
Locatie: @home megen
Ziggo Internet: webstar
DTV: samsung h360r
Berichten: 7
Standaard tijdelijke oplossing stippellijn

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Op discovery en CNN is ons niet bekend, zou ook niet moeten kunnen volgens mij omdat deze zender in 4:3 uitzenden. Het enige 4:3 kanaal wat deze problemen ook heeft is TVoranje, hier zit het in de 16:9 clips die men in 4:3 uitzend waardoor je ook het WSS lijntje ziet.

Wel bekend is het bij Film1/sport1 en NGC, de provider die ons van de signalen voorziet werkt aan een oplossing/aanpassing van hun apparatuur alleen gaat dat helaas nog wel even duren .

Moet wel zeggen dat we op Film1/sport1 en NGC de problemen zelf niet zien als we een 16:9 tv hebben met de STB op 16:9 ingesteld (Zoals het hoort bij een breedbeeld toestel). Zelf zie ik hier het probleem op alleen maar als de STB op 4:3 (LB) staat.

Zodra ik meer nieuws heb laat ik het jullie weten.
Probleem is gedeeltelijk opgelost, doordat blijkt dat ik bij mijn sony bravia kan kiezen tussen aanbevolen weergave en oorspronkelijke weergave. Bij oorspronkelijke weergave krijg ik een stippellijn en dat is op zich logisch omdat het oorspronkelijke signaal het wss-signaal bevat. verder vindt ik dat Ziggo een dergelijk probleem snel moet oplossen, het betreft hier wel betaalzenders.