Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 december 2008, 19:35
Martin999's schermafbeelding
Martin999 Martin999 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 december 2008
Locatie: lisse, casema
Berichten: 6
Standaard kan (wil) Ziggo de problemen wel oplossen????

Ik heb het helemaal gehad met Ziggo, ze lossen gewoon niets op, en iedereen werkt langs elkaar heen.
Ik heb de onderstaande situatie over mij heen gekregen nadat ik half september mijn internet en telefonie abonnement wilde opzeggen.

Even kort samengevat:
 • Half september telefonisch internet en telefonie abonnement opgezegd, met gegarandeerde einddatum 31 oktober 2008, ook heb ik gemeld dat ik mijn telefoonnummer mee wens te nemen.
 • 23 september: brief ontvangen waarin staat dat ik m.i.v. 31 oktober 2008 niet alleen internet en telefonie opzeg, maar ook radio en tv (Radio en TV heb ik niet opgezegd, dat is duidelijk vermeld)
 • 26 september: wederom gebeld, en gezegd dat de beŽindiging alleen internet en telefonie betreft, wederom gemeld dat ik mijn telefoonnummer mee wens te nemen.
 • 29 september: vanaf 12:25 geen internet en telefonie meer, en dit is ook NOOIT meer aangesloten
 • Meerdere malen (via kantoor werkgever) gebeld, niemand kon een oplossing geven, op 1 medewerkster na op 6 oktober, die mij kon vertellen dat het niet meer aangesloten zou worden, maar dat ik mijn betaalde abonnementsgeld van oktober terug zou krijgen, net als een maand abonnementsgeld van TV, beide bedragen zijn bijna 2 maanden na dato nog niet terug betaald.
 • 10 oktober!: brief ontvangen waarin staat: beŽindiging abonnement internet en telefonie: 23 januari 2008 (dat is dan al 9 maanden geleden!!!!)
 • 24 oktober: brief ontvangen d.d.17 oktober waarin staat: wijziging, abonnement radio, TV, internet en telefonie. (volledig abonnement a Ä 50,80) Dit, terwijl ik juist van het abonnement internet en telefonie af wil.
 • 24 oktober: gebeld met Ziggo, na meer dan een half uur was men er achter dat dit kwam omdat ik mijn telefoonnummer wil meenemen, daarom moest alles geactiveerd zijn, maar gegarandeerd, deze meneer zou alles extra in de gaten houden, en maakte een taak aan, en alles zou na 31 oktober in orde zijn.
 • 18 november: een mail van de klantenservice, de door Ziggo toegezegde "tegemoetkoming" zijnde 1 maand gratis tv abonnement wordt verrekend met de volgende factuur. (hoop ik)
 • 23 november, zomaar internetten via de nieuwe provider, en even kijken bij Ziggo, want de credit notaís staan er al meer dan een maand op. Inclusief een nieuwe nota voor abonnement december voor internet en telefonie, met automatische incasso. Deze incasso mogelijkheid is echter door de Rabobank al in september ingetrokken (wel incasseren= poging tot diefstal)
 • Maandag 24 november maar weer gebeld (via de nieuwe provider, met mijn eigen nummer), gesproken met Dhr Wessels van de klantenservice. Deze gaf aan dat er nog een taak open stondÖ.. (zie 17 oktober) Dhr Wessels heeft op 24 november het abonnement m.i.v. direct gestopt, en hij heeft aangegeven te zorgen voor een credit nota.
 • 25 november: ontvangen factuur voor december 2008, waarin het abonnementsgeld van december (voor een niet bestaand abonnement) verrekend zou moeten worden met reeds betaald abonnementsgeld van oktober (Ä 34,95) wat nog terug betaald zou worden.
En bij elk gesprek moet je weer je hele verhaal doen, want niemand weet waar je het over hebt.
26 november: brief ontvangen: alleen nog abonnement TV en Radio, internet en telefonie beŽindigd miv 24 november, het begint er op te lijken.
Maar nu is het 6 december, en nog steeds is het door mij teveel betaalde abonnementsgeld van oktober (geincasseerd eind september) nog steds niet terug gestort.
Ik ben ook benieuwd hoe de komende acceptgiro van het tv abonnement eruit ziet, want volgens een mail van de klantenservice hoef ik maar 2 maanden te betalen......
Maar ja, als er 3 maanden op de nota staan, en ik betaal er maar 2, wat dan.....
Dan heb ik het ook nog niet over de Ä 29,93 voor de mobiele telefoonkosten om naar Ziggo te kunnen bellen.
Ik neem aan dat de belofte, gedaan bij Tros Radar ook nagekomen wordt, want ik krijg inmiddels ruim Ä 80,- terug (mooi sinterklaas of kerstkado)
Ik moet het nog zien, maar op deze manier gaat Ziggo wel ten onder, en dat komt niet door de kredietcrisis.
Naar mijn mening had de fusie nooit moeten plaatsvinden, want in bijna 5 jaar internetten via Casema/Wanadoo had ik minder problemen dan in 1 week Ziggo.
Nu nog een altenatief voor de tv.