Discussie: Storing: Kan niet opnemen
Los bericht bekijken
  #107  
Oud 4 december 2008, 15:59
onno72's schermafbeelding
onno72 onno72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 oktober 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 41
Standaard

Hmmm...., na tijden gebruik te hebben gemaakt van een "illegale" oplossing (alphacrypt + tv kaart / cardreader + softcam) enige tijd geleden een "officiele" ondersteunde decoder gekocht en de oude oplossing weggedaan. Helaas nu spijt als haren op mn hoofd dat ik voor de legaliteit heb gekozen, ik kan geen harddisk recorder meer van zolder halen (heb ik niet), en mediacenter staat bij iemand anders...

Als je pretendeert een bepaald type bedrijf te zijn, is het handig te trachten deze uitstraling waar te maken. Als je in je boodschap customer focus uitstraalt ("ik heb begrepen dat..." reclame), dan is klant problemen serieus nemen toch wel het minimale niveau. Echter, gezien de urgentie die Ziggo uitstraalt in z'n communiceren / probleem oplossing mbt dit issue zie ik helaas op dit moment niets terug van customer focus. (Kitaro, no personal flame intended)

Ik heb zeer veel moeite om Ziggo serieus te nemen als een leverancier van digitale televisie in al zn mogelijkheden (VoD, HD, Recording etc.). Ben benieuwd of en hoe Ziggo deze fout denkt te compenseren... (misschien kunnen ze aan mijn dochter uitleggen waarom ze steeds dezelfde oude opname van sesamstraat kijkt..)