Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #727  
Oud 4 december 2008, 14:22
smeets116's schermafbeelding
smeets116 smeets116 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juli 2008
Locatie: landgraaf
Ziggo Internet: Ai1-Extra, TV-Digitaal Totaal, Film1, HDTV
DTV: Humax IRHD 5000C
Berichten: 129
Standaard Bellen met Ziggo

Zoals iedereen met een Z3i abo heb ook ik een email ontvangen met de blijde mededeling dat de snelheid met wel 50% verhoogd gaat worden. Op de internetpagina werd al aangegeven dat de abonnementsnelheden ingaan op 1 december 2008. Het stond er echt wel bij. Nu niet meer.

Op verschillende internetpagina's lees je dan dat Ziggo gaat beginnen met het duurste abo te verhogen. Vervolgens komen de goedkopere aan de beurt.

Ik zie hier dat al verschillende soorten abo's zijn gewijzigd in snelheid, alleen die van mij nog niet. Daarnaast zie ik dat er in het zuiden meerdere meldingen zijn gemaakt, waarin de snelheidsverhoging nog niet is doorgevoerd.

Dus ben ik gaan bellen met Ziggo. Het keuze menu laat je niets anders over dan naar de technische dienst te gaan. Daar aangekomen werd mij verteld dat de snelheid niet echt omhoog gaat, en en rekening houdende met 10-20% kwaliteitsverlies de snelheid van ....

Ze wisten dus niets anders dan dat de hele afwikkeling van een snelheidsverhoging pas rond april 2009 is afgerond. Misschien begin 2009 een kleine verhoging, toen ik naar de email van Ziggo refereerde.

Werkelijk.

Als dit zo is, dan noem ik dat 'mensen blij maken met een dode mus'.

Als je 30mb belooft met ingang van 1 december dan moet je die ook geven.
En dat opsplitsen van het telefoonmenu kan ook beter.