Los bericht bekijken
  #30  
Oud 4 december 2008, 07:17
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jwedda Bekijk bericht
@ egerards,

Bij mij lukte het ook allemaal niet. Ook ik kreeg uiteindelijk van de helpdesk het verhaal te horen dat de portering technisch niet doorliep vanwege configuratiefouten. Zoals ik het heb begrepen gaat de portering automatisch als alles goed is ingesteld op het moment dat de router zich (weer) aanmeld op het Ziggo netwerk.
Vorige week zou die configuratiefout verholpen moeten zijn. Op vrijdag de stekker uit de modem gehaald, ca 20 minuten gewacht en vervolgens weer aangesloten.. Ca 45 minuten later maar weer eens geprobeerd om naar mijzelf te bellen en toen werkte het opeens.

Ik weet niet of het ermee te maken heeft, maar ik heb een week eerder een klachtenbrief naar Ziggo gestuurd waar ik nog steeds niets over heb gehoord, zelfs geen ontvangst bevestiging.

Ik vermoed dat als de systeemfouten er ook bij jou uit zijn, je nog steeds je modem moet restten om je telefoonnummer geporteerd te krijgen.

Succes

/PS ik kan het natuurlijk HELEMAAL fout hebben met mijn aannames, maar ik heb het na ca 7 weken aan het draaien.
Bedankt voor je info. Gisteravond heb ik het modem gereset door het bijna een half uur uitgeschakeld te laten en vervolgens weer in te schakelen. Maar helaas werkt de binnenkomende telefonie nog steeds niet.

Ik vrees dat ik overgeleverd ben aan de goede wil van de 'Ziggo goden'.

Nog acht dagen te gaan...