Los bericht bekijken
  #12  
Oud 4 december 2008, 00:20
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robbe Bekijk bericht
Het punt is dat het veel te goed gaat met deze bedrijven. Ze kunnen zich alles permiteren. Zelfs de recessie heeft geen invloed op hun handelen en "klant is koning" is hun volkomen vreemd.

Ik pleit voor meer concurentie op dit gebied, zodat de consument keuze heeft en keuze kan maken.
Heb zelf het idee dat het bedrijf wat afhandeling van het versturen van de pakketen voor Ziggo regeld het probleem is.

Ik zie ook niet in wat de recessie (wat nog steeds geen feit is, we zitten nog steeds in het 2e kwartaal wat duidelijk lager is dat voorafgaand) met dit feit te maken heeft. Ook je stelling dat het veel te goed gaat met deze bedrijf kan je niet onderbouwen. Het is volgens mij zo dat als Ziggo niet te maken had gehad met een grote aanwas van nieuwe abonnees, of abonnees die hun abonnement willen aanpassen, de problemen die worden besproken in dit topic niet eens hadden plaats gevonden.

En als laatste, je pleit voor meer concurentie, die is er nu al.... Immers, je kan op verschillende manieren bellen, tv kijken of internetten, wil jij geen zaken doen met Ziggo, dat is dit ook beslist niet nodig. de consument staat daar geheel vrij in, dat men onwetend is over de alternatieven is natuurlijk Ziggo niet aan te rekenen. Feit is dat ze met hun alles in 1 abonnementen een product aanbieden wat voor veel mensen "op maat" is.

Bovenstaande staat natuurlijk los van het feit dat men de klachten goed en snel moet oplossen. De helpdesk van Ziggo krijgt natuurlijk met veel en veel verschillende problemen te maken, maar klachten die door gezet worden naar een 2e lijn HD moeten gewoon binnen afzienbaretijd opgelost kunnen worden.