Los bericht bekijken
  #8  
Oud 3 december 2008, 21:32
Shaoking's schermafbeelding
Shaoking Shaoking is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 december 2008
Locatie: Hardenberg @home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Ik denk dat hier het "cruciale" moment lag :
Alvorens echt in te springen zocht ik uiteraard hiervan eerst bevestiging. Waarna bleek dat deze inmiddels in handen van TPG was. Waar jij om vroeg en je boos om maakte betrof detail informatie van het vervolg traject waar de medewerker kennelijk geen zicht meer op had, nl het "exacte afstuur moment". In wezen gaf ze dus aan dat het "bij de expeditie lag". Daarna heeft deze nog teruggemeld dat het was aangeboden aan TPG.

Wauw gefeliciteerd met je pakket! Ik hoop verdorie dat die van mij nu ook eindelijk eens afgeleverd word. De decoder heb ik al bijna 4 week in bezit maar de rest van met DHZ pakket niet. Is al meerdere malen beloofd dattie verstuurd zou worden.. maar nog steeds niets ontvangen. OF een medewerker verteld dat er niets in bestelling staat.. en even later weer wel Ben onderhand al een maand verder.. Echt huilen met de pet op dit. Hoe moeilijk kan het zijn ons dat pakketje te sturen. Heb je weer een tevreden klant..

Mijn ouders hadden @Home en er super goede ervaringen mee... dus denk ik ga ook abbo op @home/Ziggo nemen, wanneer m'n huis klaar is.

Helaas pindakaas wat een drama.