Discussie: mijn ziggo
Los bericht bekijken
  #48  
Oud 3 december 2008, 18:46
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TiPo Bekijk bericht
Tsja, lijkt me logisch dat klachten herhaald worden. Ik kan nog steeds niet inloggen ondanks diverse telefoon en email calls. Nu na 3 of 4 weken antwoord op een email klacht van mij. Telefonisch is er geen doorkomen aan en als je er door bent, moet je tussen 9 en 5 terugbellen (wat me niet lukt, op mijn werk heb ik geen tijd om een half uur aan de telefoon te hangen) of worden gegevens via post gestuurd (nooit wat ontvangen) of krijg advies wachtwoord reset (maar dan krijg ik foutmelding dat klantnummer en gebruikersnaam combinatie onbekend zijn). Kortom ik kom er niet doorheen.
IK KAN INLOGGEN. Mijn gebruikersnaam blijkt niet een deel van een emailadres van mij te zijn (zoals zo uitdrukkelijk is vermeld) maar de naam van mijn factuur. Een helpdeskmedewerker (ere wie ere toekomt) bracht me op het idee. Ik heb 20 minuten met hem aan de telefoon gehangen waaruit ik begreep dat hij allerlei combinaties aan het uitproberen was. We kwamen er niet uit, maar ik bedacht me na het neerleggen van de telefoon dat ik (in de voorgaande 3 maanden) en hij de naam waarop de factuur staat (zonder spaties en punten) niet hadden uitgeprobeerd. En die werkt dus. Waarschijnlijk heb ik een afwijkende gebruikersnaam omdat ik ook een Digitaal TV abonnenment heb, dat liep bij casema terwijl mijn Internet via On-line (voorheen Orange, Cablewanadoo) liep.

Blijft wel triest dat het me nooit is meegedeeld (hoewel 5 of 7 jaar geleden toen casema en cablewanadoo juist net strikt gescheiden waren, ik waarschijnlijk die gebruikersnaam met wachtwoord heb geregistreerd). Eigenlijk wel knap dat ik niet 2 accounts heb gekregen. De melding voor Inloggen op Mijn Ziggo behoeft wel enige nuancering.

Wat me wel opviel of beter de afgelopen maanden is opgevallen, is dat het Helpdeskproces nog veel verbetering behoeft. Meldingen van mij zijn niet terug te vinden, iedere helpdeskmedewerker verzint zijn eigen oplossingen (maar daar merk ik nu wel verbetering) en wat me vandaag verbaasde, was dat ik geen callnummer, ticketnummer of referentie kreeg voor mijn melding (antwoord van de medewerker was dat ze meldingen over webmail en mijn ziggo niet registreren, hoewel ik nog steeds twijfel heb of hij me begreep).

Maar goed na 3 of 4 maanden sinds de overgang, werkt nu alles (op een enkel pijnpuntje na) goed.