Los bericht bekijken
  #376  
Oud 3 december 2008, 10:48
Robbe's schermafbeelding
Robbe Robbe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 december 2008
Locatie: @home
Berichten: 18
Standaard

Dan heb je niet goed gelezen. Ik heb duidelijk omschreven dat ik een Profigold SKY kabel (HDMI) ter waarde van 150 euro heb gebruikt.
Ik geloof best dat jij en een handjevol andere whizkids prima beeld heben. Maar ik geloof ook die honderden berichten die klagen over de kwaliteit van HD. En hoe vergaat het de duizenden onwetenden die Ziggo tracht te lokken met hun reclame-campagne in de nabije toekomst?

Mijn punt is, dat er nog teveel obstakels zijn op het pad van HD. Zeker voor de doorsnee burger, die verwacht dat hij prima beeld kan verwachten nadat hij alle componenten (hdmi-kabel, full hd-tv, hd-decoder) heeft aangeschaft. "Plug en play"zou het moeten zijn.
En dit laatste is niet het geval.
Sterker nog, als het beeld dan tegenvalt, kan hij nergens heen met zijn vragen of klachten. Ziggo is vrij resoluut aan de telefoon --> ligt aan de apparatuur. Fabrikanten van bovenstaande producten schuiven de bal naar elkaar door, en de consument zit met de problemen.

Ik vind dat Ziggo fatsoenlijke voorlichting en ondersteuning moet bieden, zowel bij klachten, problemen maar ook bij het leveren van componenten.
Niemand kan me vertellen welke kabel wel voldoet op 7 meter, en nergens staat omschreven dat dit soort problemen kunnen ontstaan.
Ziggo levert HD maar advies, service en ondersteuning op dit gebied is nihil.

Zowel Humax als Ziggo gebeld omtrent de rond-dansende witte pixels bij 1080i, maar niemand heeft een antwoord laat staan de oplossing. Ze verwijzen allemaal schoorvoetend naar de kabel.
Dus toch de gok wagen om een Monster-cable 1000 van 6 of 10 meter kopen ter waarde van 300 euro? Met alle risico's van doen.

Bedankt Ziggo, voor de prima informatie en ondersteuning.