Los bericht bekijken
  #373  
Oud 3 december 2008, 02:21
Robbe's schermafbeelding
Robbe Robbe is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 december 2008
Locatie: @home
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pazuzu Bekijk bericht
Sorry, ik snap het niet meer.

Ken niet veel consumenten die een kabel van 7 meter nodig hebben.

Vrij simpel, als je de tv ophangt aan een mooie lege muur, en vervolgens niet houdt van een showroom aan kastjes van dvd-speler, cd-speler, versterker, etc etc. maar dit netjes hebt weggewerkt in een meubel of kast die elders staat zodat die wand mooi "rustig" blijft, dan zit je al snel aan 7 meter.

Dat is vaak ook de kortzichtigheid van sommige verkopers en instanties. Je kunt geen tijdschrift of folder openslaan waar je een tv ziet hangen op een lege muur. Zonder die troep van kastjes eronder. Alleen als een consument dit zelf zo heeft dan krijgt hij te horen dat dit exceptioneel is en om problemen vraagt.

Persoonlijk denk ik dat het gros van de medewerkers bij ziggo, of verkopers in een TV-zaak geen idee hebben hoe complex deze materie kan zijn. Laat staan dat ze het zelf thuis fatsoenlijk aan het spelen hebben. Uitzondering daargelaten.

Blijft belachelijk dat HD niet gewoon "plug en play"gemaakt en geleverd kan worden. Tot die tijd zou Ziggo zich beter met andere zaken kunnen bezig houden.

En nu ga ik slapen, morgen weer een drukke dag ;-)