Los bericht bekijken
  #191  
Oud 2 december 2008, 23:44
102012505's schermafbeelding
102012505 102012505 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 november 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: alles-in-een
DTV: samsung
Berichten: 3
Standaard Nu al 8 weken geen telefoon

Heel opgewekt en heel positief meld ik dat we nu al 8 weken geen telefoon hebben. Bijzonder positief ben ik dan ook over het feit dat we niet eens meer gebeld worden voor de toch goed bedoelde pogingen om stekkers voor de vreugdevolle 100e keer eruit te halen en jubilerend er weer in te doen. Helaas, helaas, wij hebben al schaterend opgezegd en hebben voor een provider moeten kiezen die vol jolijt het ook eens mag proberen. Uiteraard heeft Ziggo dit heuglijk feit lachend opgevat om met een brede glimlach onze aansluitings problemen (t is meer een kinkje in de kabel, verder niets hoor!) verder niet op te lossen.

Wij leven al 8 weken positief met het feit dat de feestvreugde die de overstap van CaCiCasema systemen naar Zizaziggo ons buiten contact van de toch al zo wrede wereld heeft gesteld, waarvoor dank! Stel je voor, een telefoon die als een lachend kind zo blij rinkelend aankondigt dat familie en vrolijke vrienden iets van je willen vernemen.

Ik vind het jammer dat de dementerende man het veld heeft moeten ruimen voor feest glitters en retro bellen, nog nooit heeft een reclame het bestuur en gedachtengoed van een bedrijf zo duidelijk weergegeven: ziek, dement, losgekoppeld van de echte wereld.

Bitter? Welnee, Tele2 geeft nog een laptop weg ook, kan ik in ieder geval de eerste €399 aan loze telefoontjes naar de klantenservice wegstrepen...