Discussie: Website ?
Los bericht bekijken
  #57  
Oud 2 december 2008, 22:02
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leonardo Bekijk bericht

Ik krijg het vreemde idee dat je zelf bij Ziggo werkt. Recht praten wat krom is. In een ver verleden ditzelfde ook diverse malen te horen gekregen toen de newsserver brakkig werkte.
Je betaald gewoon voor het totale pakket en dus ook voor de extra diensten. Daar gaan ze echt niet op toeleggen omdat we zulke mooie blauwe ogen hebben!
Als jij wil geloven dat ik bij Ziggo werk moet je dat vooral lekker zelf weten Ik heb al eerder aangegeven dat ik niet bij Ziggo werk, als je dat niet wil aannemen dan is dat jammer. Valt bij mij persoonlijk onder van de impact een mug een olifant maken, wat het nog steeds niet minder vervelend maakt!

Waar probeer ik recht te praten wat krom is? Ik heb nergens aangegeven dat er geen storing is. Wat ik in dit topic wel aangegeven heb is dat het op zijn minst erg lastig word om geld terug te vragen voor een dienst die als je extra/secundaire dienst bij de primaire dienst krijgt. Het is en zal geen primaire dienst worden, en wat voor bedrag moet je daar dan voor stellen? Word lastig te beantwoorden.

Ja het is lastig en vervelend als je website tijdelijk offline is, moet ook zeker opgelost worden. Ik zie alleen de link daar de (immateriele)schade niet zo. Vervelend dat je avatars/banners op fora niet getoond worden, heel vervelend dat je website niet bereikbaar is, maar om dit nu als schade te kenmerken?

Daarbij kan ik uit dit topic niet opmaken dat er al iemand met Ziggo gebelt heeft omtrend deze storing. Heb je zelf al gebelt met Ziggo? Zo ja, wat hebben ze aan je aangegeven?
__________________