Discussie: Website ?
Los bericht bekijken
  #56  
Oud 2 december 2008, 21:57
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Je betaald voor een internetverbinding, daarbij krijg je als secundaire dienst webspace ruimte aangeboden. Indirect word dit natuurlijk wel doorberekend, maar direct betaal je daar niet voor.

Ik krijg het vreemde idee dat je zelf bij Ziggo werkt. Recht praten wat krom is. In een ver verleden ditzelfde ook diverse malen te horen gekregen toen de newsserver brakkig werkte.
Je betaald gewoon voor het totale pakket en dus ook voor de extra diensten. Daar gaan ze echt niet op toeleggen omdat we zulke mooie blauwe ogen hebben!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Dan moet je een dergelijke website niet hosten op dergelijke webspace, is wel lekker goedkoop. Echter gaat het om een particulier abonnement en kan je dus zakelijk/commerciele (on)kosten nooit verhalen op je provider. Daarbij is het commercieel gebruik van de diensten van een particulier Ziggo abonnement ook nog middels algemene voorwaarden niet toegestaan.
I - 0 voor jou.
Maar vergeet niet dat gewone niet commerciële homesites een grote hobby is voor mensen.
Die kiezen soms zelf een provider met een relatief grote diskspace hiervoor
uit. 250 Mb is vrij groot! Maar je opgebouwde goodwill neemt snel af als je site er steeds uit ligt of je banners / avatars niet meer zichtbaar zijn op andere sites! Dat is grote immateriele schade!

Daarbij ben ik van mening dat gratis bijgeleverde diensten zo die er al zijn ook gewoon goed moeten draaien. (zelfs wettelijk: zie het comsumentenrecht!)

Wat nu gebeurd is gewoon te gek voor woorden terwijl ik vandaag in de auto op de radio steeds die spotjes van Ziggo hoorde om maar snel lid te worden...
Daar wordt een mens behoorlijk kribbig van!
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net