Los bericht bekijken
  #97  
Oud 2 december 2008, 21:02
Onlinegamer's schermafbeelding
Onlinegamer Onlinegamer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2008
Locatie: Groningen @home
Berichten: 22
Standaard

Quote:
Dat was precies mijn PUNT, weinig tot geen OPLOSSINGEN, moeten we

ZIGGO heilig laten verklaren andere(medewerkers) hebben meer gevoel
voor realiteit(gelukkig) .

Realiteit:
* Orange adressen komen in de toekomst te vervallen als gevolg van de overname wat gezien de domein naam te verwachten was.

* De forward als tijdelijke overgangsoplossing levert voor de antispam filter werking problemen op.

* Men kan een nieuw Ziggo email adres aanmaken om van de volle spam filter werking van Ziggo gebruik te maken. (= 1 van de

* Als wimmie43 zich in de discussie wil mengen, kom gerust met meer als 2 zinnen algemeenheid welke achteraf alle kanten op te buigen is.

* gevoel voor realiteit = wederom in 'the eye of the beholder' (gelukkig).

* heilig,scheinheilig... laten we hier maar niet verder op ingaan.


Tipo,
Het deel van 'zeiken' was als tegenhanger van de wat vage opmerkingen (ja, in the eye of the beholder) van wimmie43 bedoeld en niet gericht op jou beklaag. Hoever Ziggo deze situtatie vantevoren heeft aangekondigd weet ik niet en is een nieuwe wending wat betreft de hoofdlijn van deze discussie. Wat betreft de schuld bij de gebruiker te leggen, heeft geen van de deelnemers aan deze discussie dat op die manier bedoeld. De Ziggo medewerkers hebben juist geprobeerd om enkele oplossingen aantedragen (of die oplossingen of het feit dat de oplossing door de klant uitgevoerd dient te worden acceptabel zijn of niet daargelaten).

Wat betreft de brievenbus vergelijking. Deze was om aantegeven dat een spamfilter een lapmiddel is en de oplossing in een globale samenwerking voor de aanpak van de verstuurders ligt (en adequate SMTP block voor openrelays bij derden door de betrefende providers). Het is tevens zo dat indien een ander voor jou gaat bepalen wat spam is en wat niet, deze mening kan afwijken van de persoon in kwestie waardoor er teveel of te weinig binnen komt en er altijd klagers zullen zijn.
Indien een klant bereid is te betalen voor een spamfilter werking bij de provider en tevreden is met de werking daarvan, zal ik de laatste zijn die deze persoon daarvoor zal minachten of beoordelen.

Wat bereft een toekomstige overnames is gezien het aantal klanten de kans groot dat Ziggo de grootste partij is en de overgenomen parij zich qua diensten aan Ziggo zal moeten aanpassen. Echter is Ziggo in handen van aandeelhouders en weet je maar nooit.