Los bericht bekijken
  #58  
Oud 2 december 2008, 20:58
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door exroosje Bekijk bericht
Kennelijk vind je dat normaal? Ik niet. Gisteravond niets op kunne nemen en vanavond weer niet. Ik sluit morgen mijn video recorder weer aan.
Normaal, het is hoe je ernaar kijkt. Ja het is zeer vervelend, maar dat het de hoogste prio heeft, nee dat denk ik niet, en dat is denk ik ook niet reeel. Een oplostijd langer dan 1 werkdag voor een probleem waar de oplossing wellicht complexer van is dan wij vanaf hier kunnen zien en inschatten is op zich niet zo heel erg vreemd. Het is waarschijnlijk meer als alleen "even een knopje omzetten".

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door exroosje Bekijk bericht
Bovendien weten ze de oorzaak al: Ze hebben alle zenders vrij gegeven in het basispakket om mensen sneller aan te kunnen sluiten.
Hoe bedoel je vrijgegeven? Als je bedoelt dat iedereen standaard de basiszenders kan zien ongeacht of de smartcard wel of niet geregistreerd staat klopt het niet. De preview periode is bij een (groot)aantal mensen nog steeds verlopen waardoor ze niet digitaal kunnen kijken, op een handjevol zenders na, maar dit zijn bij lange na niet alle zenders van het basispakket.
__________________