Los bericht bekijken
  #96  
Oud 2 december 2008, 20:16
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Ik probeer niet af te zeiken, maar sommige reacties vragen erom en dat zal ook wel de ervaring aan de andere kant zijn.

Wat me verbaast van die andere kant is het volstrekte onbegrip, en dit is weer herhaling van zetten, heb ik ook eerder gemeld. @Home, casema, cablewanadoo, online klanten en wat er verder is, hebben niet gevraagd om de overname. Dat er in verloop van tijd wijzigingen zijn in dienstverlening, speciaal bij overnames, is normaal. Niet normaal is een wijziging in de dienstverlening zonder daarover ruim van te voren te communiceren (zodat je gelegenheid je abonnement op te zeggen en of maatregelen te nemen). Niet normaal is dan vervolgens de zin van die dienstverlening te ontkennen, de schuld bij jouw als afnemer te leggen en te zeggen dat je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten (als je hebt aangegeven er extra voor te betalen en dat ineens niet anders kan). En bovendien, hoewel ik niet aanneem dat het opzet is, je Helpdesk onbereikbaar te maken en klachten in meer dan 3 weken af te handelen.

En wat de oude slakkenpost betreft, ik heb een goed werkend spamfilter daar, de Nee / Nee sticker op mijn brievenbus. Plus dat de vergelijking mank gaat, op mijn fysieke brievenbus kan ik prima een extra lokale spamfilter aanbrengen, ik open die namelijk alleen maar op 1 plek (met een prullenbak in de buurt). Mijn webmail open ik op meerdere locaties (en ik ga echt niet mijn laptop overal naar meenemen of op mijn smartphone pdf's en andere documeneten lezen). Vandaar dat je naar de provider kijkt voor oplossingen, en die zijn er en, mensen als ik, willen er ook nog extra voor betalen (als het niet teveel is, want dan kan je het beter zelf inrichten).

Maar ja, zoals ik al eerder schreef de wereld gaat wat die spam betreft echt niet, ik kan ermee leven, pas me aan, vindt mijn eigen oplossingen, maar had ik daar niet juist mijn Internet provider voor?

Waarom ik er zo'n punt van maak, waar houdt het op? Kan ik Ziggo (of een toekomstige eigenaar) nog wel vertrouwen, als blijkbaar zo makkelijk inhoud van dienstverlening kan wijzigen?