Los bericht bekijken
  #43  
Oud 2 december 2008, 19:22
Bear's schermafbeelding
Bear Bear is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: Brunssum
Ziggo Internet: Digitaal tv totaal
DTV: Samsung DCB-B270r
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Ik begrijp je volkomen, het is ook zeer vervelend.

Uit jou verhaal dat Ziggo jou niet kan afsluiten maak ik op dat Ziggo het signaal collectief levert aan het gebouw cq de eigenaar van het gebouw en dat die voor de verdere distributie zorgt naar de bewoners.

Als dit correct is ben ik bang dat Ziggo ook niet zoveel kan betekenen, zij hebben als klant de eigenaar/verhuurder, en die is vervolgens het aanspreekpunt voor problemen binnen het gebouw en dan ook verantwoordelijk voor het herstel van problemen en storingen met de bekabeling binnen het gebouw.

Als ik tot zover ergens in de fout ga, schroom niet om me te herstellen. Ziggo zit voor zover ik kan inschatten niet echt in de positie om aktie te ondernemen in deze situatie. De klant (verhuurder/eigenaar) betaald de aansluiting die hij/zij afneemt en als diegene de verantwoordelijkheid laat liggen om problemen te verhelpen is het aan de bewoners om daar aktie tegen te ondernemen. Hoe vervelend dit ook is.
Allereerst bedankt weer voor je reactie Excalibur. En je begrip en hulp dat je me al gegeven hebt. Dat waardeer ik natuurlijk.

Citaat:
zij hebben als klant de eigenaar/verhuurder, en die is vervolgens het aanspreekpunt voor problemen binnen het gebouw en dan ook verantwoordelijk voor het herstel van problemen en storingen met de bekabeling binnen het gebouw.
Men stuurt mij toch al heel lang de rekening ik neem aan dat dat al meer dan genoeg zegt En dat terwijl ik die rekening ook nooit had hoeven te betalen. Op jaarbasis ben ik toch ieder keer veel geld kwijt geweest en zo breed heb ik het zeker niet. Misschien maar eens gaan terugvorderen dan??Het is een nogal complexe situatie Excalibur. Ik had al eerder gezegd dat ik het vermoeden heb(ben hier door gesprekken met helpdesk ook achtergekomen) dat hier iets niet klopt. En wie weet heb ik wel altijd voor anderen liggen betalen dat zou in mijn situatie ook makkelijk zo kunnen zijn. Zo zie je maar wat voor een gevolgen dit allemaal heeft.
En wat dacht je hiervan: Stel ik ga de hele complexe situatie aan Ziggo uitleggen en men komt erachter dat men fouten heeft gemaakt.
Ziggo herstelt ze( Wie stel je dan weer verantwoordelijk voor deze fouten??)verstuurt weer de rekeningen maar och ja daar was nog dat kabelprobleem. DIe huurder(s) met storingen op tv..Ja maar dan moet je niet bij mij zijn.. Daar sta je weer mooi als huurder..

Citaat:
om problemen te verhelpen is het aan de bewoners om daar aktie tegen te ondernemen. Hoe vervelend dit ook is.
Tsja in dat appartementen complex zit nou toevallig een neefje van de eigenaar. En nog wat bekenden Stel hij wil er iets aan doen: Wanneer dan wel?? Wat ga je doen als je nog steeds storingen hebt op bepaalde zenders.. Weer naar de eigenaar?.. weer gaan zeuren? Of ligt het nu dan toch bij Ziggo doordat er bijv een storing in de meterkast ontstaan is?Andere optie is dat de verhuurder het probleem maar half of niet goed opgelost heeft.. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat als ik storingen heb ik bij een bedrijf aanklop die verstand van zaken heeft en niet bij een eigenaar van een app.complex.

Laatst gewijzigd door Bear; 2 december 2008 om 20:34