Los bericht bekijken
  #41  
Oud 2 december 2008, 18:23
Bear's schermafbeelding
Bear Bear is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: Brunssum
Ziggo Internet: Digitaal tv totaal
DTV: Samsung DCB-B270r
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
@Bear

Ik begrijp uit jou verhaal dat hier dus sprake is van een zogenaamde collectieve aansluiting, situatie 2 in mijn eerdere verhaal? Dit houd in:
- Ziggo is verantwoordelijk voor de bekabeling/signaal tot aan het AOP, in dit geval in beheer van eigenaar.
- De eigenaar is verantwoordelijk voor de bekabeling en het signaal vanaf dit AOP tot aan de aansluiting in jou woning.
- Jezelf bent verantwoordelijk voor de bekabeling vanaf dit aansluitpunt tot aan de aangesloten apparatuur.

Als het inderdaad situatie 2 is, dan kan Ziggo helaas niet veel voor je doen als het probleem zich in de bekabeling bevind binnen het gebouw waarvoor de eigenaar/verhuurder verantwoordelijk is, en in dat geval staat Ziggo eigenlijk buiten het probleem. Dan is het toch echt aan de eigenaar om het probleem op te gaan lossen, maar die in beweging te krijgen kon weleens een hele klus gaan worden, en kon dit weleens uitdraaien op een conflict met de eigenaar/verhuurder om het opgelost te krijgen.
Je had voor een groot gedeelte gelijk Excalibur. Maar met de kanttekening dat er daar toch niet echt sprake is van een collectieve aansluiting Feit is dat Ziggo mij niet kan afsluiten..Vat je ,m.Houd ik wel last van de storingen natuurlijk maar in principe zou ik niet meer hoeven te betalen maar toch tv kunnen kijken. Eigenlijk zou je zeggen dat Ziggo dan stappen onderneemt maar ho maar alles wordt weer mooi op mij( de huurder) afgeschoven Tsja en zou ik toch weer gaan bellen dan zullen ze naar grote waarschijnlijkheid dus weer de verantwoordelijkheid bij de verhuurder leggen De rekeningen zullen dan weer netjes worden verzonden naar alle gebruikers maar aan de bekabeling ook wat doen?? Nee dan ga je maar naar de verhuurder Ideale situatie..voor het kabelbedrijf wel ja..
En je hebt hebt volledig bij het juiste eind dat het voor mij een heel gevecht kan worden om de verhuurder/eigenaar zover te krijgen om de bekabeling in orde te maken. Eigenlijk zou het niet zo mogen zijn dat dit allemaal voor rekening van de vehuurder komt. Je moest eens weten hoeveel tijd ik al kwijt ben geweest met het zoeken naar de oorzaak en uiteindelijk wordt ik dus ook weer opgezadeld om iemand verantwoordelijk te stellen Ben echt behoorlijk boos hierover Excalibur.. Nou zitten er bij mij nog 4 appartementen. Ben heel benieuwd wat Ziggo zou zeggen als dit in een grote flat zou gebeuren. Heel wat klanten die op zouden (kunnen)zeggen? en met klachten bij Ziggo aan komen kloppen. Kortom het probleem wordt dan alleen nog groter. Het is naar mijn idee toch al vrij lang bekend hoe je een installatie moet aanleggen bij App.complexen cq flats dus eigenlijk zou je zeggen dat zon installatie ook goed wordt uitgevoerd. Helaas na veel energie,frustratie,teleurstelling weet ik als huurder intussen wel beter. Oke in veel flats/app.complexen zal de bekabeling goed geregeld zijn en maar het zal je maar gebeuren als men er een potje van heeft gemaakt

Het zou gewoon niet zo mogen zijn dat Ziggo zon verhuurder van een app.complex of flat de bekabeling laat verzorgen. Lekker makkelijk natuurlijk want gaat er daar iets mis dan kan de schuld niet bij het kabelbedrijf gelegd worden...centjes krijg je toch mooi binnen. Hoef je ook niet alle kabels op de juiste wijze aan te leggen.Hetgeen in mijn geval dus duidelijk gebeurd is Je kan er bijna op wachten dat als je kabelinstallaties aan anderen(Leken?)overlaat dit tot problemen kan leiden...Uhhm voor de huurder dan he..Die kan dan gaan zn strijd dan gaan voeren Daar zit ik dan mooi met mn storingen.. Internet kan ik overigens ook niet aanvragen bij Ziggo door de onjuiste aanleg van de kabels ,helaas Dus een alles in een pakket kan ik ook netjes vergeten!

Laatst gewijzigd door Bear; 2 december 2008 om 19:04