Los bericht bekijken
  #190  
Oud 2 december 2008, 18:00
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wimmie43 Bekijk bericht
OK, wurgcontracten, maar sinds wanneer ?, maar je kan toch echt niet met "droge ogen" beweren dat het de " schoonheids prijs " in de wacht sleept ? zie allerlei fora en uitzendingen op TV (KASSA, RADAR) ook KPN niet b.v. maar moeten we dat allemaal maar accepteren ? ( weet ook wel en ander woord hoor).
Je hebt mij ook absoluut niet horen beweren dat er niets fout zou gaan. Er gaan meerdere dingen (heel) erg fout, en dat verdient allerminst een schoonheidsprijs en die problemen hadden al opgelost moeten zijn.

Echter sinds het Ziggo geworden is worden er geen contracten meer gehanteerd en kan er dus ook geen sprake meer zijn van wurgcontracten. De providers voor de fusie hanteerden voor zover ik weet allemaal jaarcontracten, dit is dus zeker een pluspunt wat uit de fusie voortgekomen is.

Wel heb ik het vermoeden dat op de achtergrond heel veel medewerkers hun uiterste best doen om het een en ander weer op de rails te krijgen. Iets wat eenmaal fout gegaan en ontspoort is geeft heel veel extra werk om het weer op de rails te krijgen. Als het probleem gelokaliseerd is moet daar een oplossing voor komen, en als die oplossing er is moet er puin geruimd worden. En dan hoop je dat er ergens verderop in het traject zich niet opnieuw een probleem voor doet.

Zeer vervelend allemaal, maar helaas kost het meestal veel meer tijd dan wenselijk om een dergelijk ontspoorde machine weer op de rails en op gang te krijgen.
__________________