Los bericht bekijken
  #27  
Oud 2 december 2008, 17:25
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Voordat er verkeerde conclusies getrokken gaan worden, Ziggo kan geen enkele invloed uitoefenen op het wireless netwerk bij je thuis. Als de internetverbinding bekabeld werkt, en wireless problemen geeft kan dit niet door Ziggo veroorzaakt worden.

Als de internetverbinding bekabeld prima functioneerd terwijl wireless problemen geeft word dat door iets veroorzaakt in en rond je eigen situatie, maar niet door Ziggo.

Als door een storing vanuit Ziggo de verbinding wegvalt of problemen geeft dan geeft bekabeld dezelfde problemen als wireless en werkt het niet of slecht.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hreusken Bekijk bericht
Zelf heb ik een Linksys WRT54G router en ruwweg iedere 2 dagen, soms vaker, kon ik niet meer draadloos het Casema netwerk op. Dat was vanaf april 2008 toen ik Casema klant ben geworden. Googlen leerde me dat meerdere gebruikers dit probleem hadden, met name tussen Linksys en Casema. Geen oplossing echter, wel bypass via Router aan/uit. Zelfde resultaat kun je bereiken via het router configuratie tool, funktie Status-DHCP-Release-Renew (hoef je niet naar de router te lopen).
Heel onbevredigend allemaal, wanneer de oorzaak van het probleem niet bekend is.
Dit is een andere situatie zoals jij het beschrijft. Hierbij verloor de router de verbinding waarbij het zowel bekabeld als wireless niet meer werkte. In dit topic gaat het erom dat er problemen zijn met de wireless verbinding ondanks dat de bekabelde verbinding probleemloos werkt -> dit is dus per defenitie geen probleem wat vanuit Ziggo veroorzaakt word of kan worden.
__________________