Los bericht bekijken
  #3  
Oud 2 december 2008, 14:19
jansfotos's schermafbeelding
jansfotos jansfotos is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Tilburg, AtHome
Berichten: 40
Standaard CineMate van Bose, idee? Radio luisteren met tv uit?

Dag, het is (voor mij) een hele klus om een goed complete set HDTV samen te stellen. Het is voor mij, ivm met lich. beperkingen, ook erg moeilijk om naar allerlei zaken te gaan voor info enz. Vandaar dat ik hoop dat jullie mij een stuk verder kunnen helpen. Ik zit in een verpleeg kamer van ongeveer 5 bij 6 meter. Ik kan geen achtergrond boxen plaatsen omdat ik vanuit verschillende posities naar tv kijk, radio, mp3 enz. luister. TV meubel is meedraaiend aan mijn zit/lig positie.

Ik denk nu aan om binnenkort een Philips 37 9603 LCD aan te schaffen met CineMate van Bose als geluidsverbetering. Maar meteen heb ik daar een vraag over die ik met "goolgle-en" hiermee niet beantwoord kreeg. Deze is; Als ik naar de radio zenders via de Philips 37 9603 LCD luister kan ik dan het scherm uitzetten en toch naar radio, cd-dvd luisten? Ik wil een losse blue-ray speler aanschaffen.

Ook nog een vraagje over een decoder. Ik wil nu niet tegelijk met de Philips 37 9603 LCD een decoder aanschaffen maar wachten op een twin decoder/recorder (opslag min 320gb) met HDMI aansluiting. Dus ik ga binnenkort analoog kijken op een HDTV. Heb ik dan redelijk beeld met dezen Philips 37 9603 LCD of zijn er andere merken/modellen die voor (tijdelijk) annaloog gebruik beter geschikt zijn?

Bedankt voojullie meedenken!
Andere ideeen, combinatie cq tips zijn van harte welkom! Groet, Jan.