Los bericht bekijken
  #6  
Oud 2 december 2008, 12:44
Mr. Zap's schermafbeelding
Mr. Zap Mr. Zap is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 mei 2008
Locatie: Venlo-Tegelen
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus & TV Extra
DTV: Sisco 8485DVB HD DVR
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Je bent niet de enige.
Ik heb toevallig net een topic aangemaakt over hetzelfde probleem naar aanleiding van meerdere klachten verspreid in diverse topics. Ik had jou bericht niet gezien anders had ik het hier wel geplaatst.
Ik stel voor om in èèn topic verder te gaan om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Welke dat wordt maakt mij niets uit.
Dat is puur toeval. Ik laat deze beslissing over aan de Moderator van dit subforum. Maar ik zou zeggen wie het eerst komt....

Ik vind het veel belangrijker dat dit onder de aandacht gebracht wordt en zeker zichtbaar. Dit om te zien hoeveel ex-klanten van @home deze problemen ervaren.

Ik heb ongeveer 30 minuten geleden wederom telefonisch contact opgenomen met de helpdesk. Een medewerker van Ziggo deelde mij mede dat ik de nieuwe snelheid al moest hebben. Echter na samen eea nagelopen te hebben bleek dit toch niet het geval te zijn. Hier was ik zelf ook al achter. Gevolg... Doorgezet naar de technische dienst en over 5 werkdagen moet het probleem opgelost zijn. Leuk detail: Dat zeiden ze vorige week woensdag ook... En zie hoever dat we zijn!