Los bericht bekijken
  #185  
Oud 2 december 2008, 11:50
ebrinks's schermafbeelding
ebrinks ebrinks is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2008
Locatie: Paterswolde
Ziggo Internet: Z1 Wifi
DTV: Samsung
Berichten: 15
Standaard Positief?

Nee ik kan ook niets positiefs vinden over de afhandeling van de klachten over telefonie. Als consument wordt je niet op een normale manier geinformeerd. Via een omweg hoor je af en toe wat van anoniem en ik geloof echt dat hij oprecht met dit probleem bezig is maar verder hoor je niets. (ter verduidelijking, ik waardeer Anoniem zijn/haar inspanningen)

Ik heb vorige week maar een ouderwetse brief gestuurd want bellen kan ik nu al 2 maanden niet meer en mailen werkt niet. Tenzij je geloofd in standaard antwoorden in de tred van: "wij doen onze uiterste best....4 werkdagen....op te lossen". Ieder ander bedrijf gaat failliet wanneer men op deze manier om gaat met de mensen die er voor zorgen dat hun salaris wordt betaald....

Het heeft er alle schijn van dat de directie van Ziggo prinsheerlijk op hun pluche zit klachten af te wimpelen...

Het enige wat mij weerhoudt van over te stappen is de angst dat het bij alle telecombedrijven zo gaat....

Wanhopig wacht ik maar weert af tot het moment dat de directie van ziggo wakker schrikt en zich bezig gaat houden met klantenbinding...en dan niet met wurgcontracten maar door middel van service, luisteren naar klanten en dan nog belangrijker....klanten antwoord geven en op de hoogte houdt van eventuele vorderingen van storingen.