Los bericht bekijken
  #2  
Oud 2 december 2008, 11:31
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard Nog steeds geen goed werkend Alles in 1 pakket

Eerst maar even weer een samenvatting.

Ik heb na ruim zes maanden beloftes, toezeggingen, excuses, compensaties etc. nog steeds geen goed werkend Alles in 1 pakket. Mijn snelheden zijn nog steeds die van internet Z2, nu 5000/1000, tot half november 4000/1000. Ik bel niet gratis met andere Ziggo klanten.

Ik heb alles geprobeerd, ontelbare telefoontjes, klachtenformullieren, emails, contact met Ziggo naar aanleiding van Radar, een bezoek een het Ziggo kantoor in Groningen etc. etc. maar niets heeft geholpen. Alleen Ziggo medewerkers hier hebben problemen met de newsserver en een e19 melding opgelost.
Bellen met Ziggo blijkt zinloos, bovendien is de bereikbaarheid nog steeds erg slecht.

Gisteren kwam een medewerker van de technische dienst tot de conclusie dat er nog steeds sprake is van een migratie probleem en mijn Alles in 1 pakket nog steeds geen Alles in 1 pakket is. Helaas wilde de medewerker van de afdeling wijzigingen niets anders doen dan zeggen dat mijn snelheden, en die van alle andere Alles in 1 klanten gisteren zouden worden omgezet. Het bericht dat de zeer welwillende medewerker van de technische dienst had getypt om duidelijk te maken dat er eindelijk iets moest worden gedaan en ik niet weer moest worden doorverbonden of afgescheept werd compleet genegeerd.
Zoals wel te verwachten, er is weer niets veranderd.

Uit berichten in andere topics, zoals o.a. "post je snelheid" blijkt dat er meer oud @Home klanten zijn met nog steeds dezelfde klachten.

Hierbij het verzoek om hier je klachten te vermelden en tevens te vermelden wat Ziggo hierover heeft gezegd en wat er wel en niet aan is gedaan. Het gaat hier dus over oude @Home klanten die zijn overgestapt op Alles in 1. Ik heb de indruk dat deze problemen aleen voorkomen bij klanten in oude @Home gebieden.
Op deze manier wordt het wat overzichtelijker en worden discussies die niet over dit specifieke probleem gaan hopelijk voorkomen.

Ik ga deze week maar weer bij Ziggo langs aangezien het bellen met de helpdesk weer helemaal niets heeft opleverd.

Voor de duidelijkheid nogmaals de symptomen van mijn niet goed werkend Alles in 1 Plus pakket:

1. Internetsnelheden van internet Z2 5000/1000 i.pv. Alles in 1 plus 10.000/1500 (gemeten op meerdere sites, meerdere tijdstippen, meerdere computers en met en zonder router. uiteraard altijd na een modemreset)
De "oude" snelheden van Alles in 1 Plus 8000/1500 heb ik nooit gehad.
2. gesprekken met andere Ziggo klanten verschijnen gewoon op de factuur.
3. de gratis extra digitale verrassingszenders werkten pas na ingrijpen van een Ziggo medewerker op dit forum.
4. televisie Z1 wordt extra in rekening gebracht naast het Alles in 1 pakket.