Los bericht bekijken
  #7  
Oud 1 december 2008, 22:07
FranK@'s schermafbeelding
FranK@ FranK@ is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 december 2008
Locatie: Amstelveen - Casema
DTV: Siemens Gigaset M750 CIR
Berichten: 45
Standaard

Ik ben nu zo'n 1,5 jaar in het bezit van de Siemens Gigaset en dit is de eerste X dat ik deze storing meemaak. Ik ervaar precies hetzelfde als bovenstaande reacties.
Wat mij is opgevallen is dat de zenders die in het standaard pakket de code E101-29 krijgen, en mijn zenders die in mijn extra (betaal) pakket zitten niet. Die werken prima.

Net een uur aan de telefoon gehangen met ziggo (en zelfs mijn apparaat weer naar fabrieksinstellingen gezet, en dus alles weer opnieuw moeten instellen, heeft niet gewerkt) en ik wordt afgescheept naar de verkoper en of siemens . Terwijl het zo klaar als een klontje is dat het aan de provider ligt en niet aan mijn PVR. Er werd ook nog gezegd dat het apparaat niet meer ondersteund wordt door ziggo en omdat wij de siemens ooit ook niet via de ziggosite hadden aangeschaften konden ze mij niet verder helpen (ik heb mijn pc ook niet via ziggo gekocht, dus ik hoop niet op een internetstoring want dan kunnen ze mij ook niet helpen )
Kwam er op neer dat ik maar een nieuw apparaat moest kopen (wat ik dus NIET ga doen, want mijn siemens is niet kapot) Behoorlijk frustrerend moet ik zeggen want wat moet ik nou????

Gr. Frank@