Los bericht bekijken
  #46  
Oud 1 december 2008, 21:48
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Klaus_1250 Bekijk bericht
Ik denk dat er een stagaire bij Ziggo heeft lopen beunhazen. Taal van BBC3/BBC4 staat op NAR. (Nigeriaans dialect als ik Google mag geloven.). Vraag me eveneens af waarom (HISTORY (ipv History) met de Caps-Lock aan is getypt.
...caps lock blijven hangen je zou het haast denken. The History Channel (zowel SD als HD) hebben vanaf vandaag hun namen en logo's aangepast. De SD versie heet nu HISTORY, en de HD versie HISTORY HD.
Allemaal met hoofdletters, hou er zelf ook niet van die schreeuwende hoofdletters maar helaas is dat de nieuwe naam van deze zenders, zo staan ze ook vanaf nu op de site: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/

M.b.t. tot BBC3 em BBC4, die hadden altijd de language code ENG maar de BBC heeft wat problemen met deze ENG audio tracks (daarom was er donderdagavond tussen 20.00 en 20.35 ook geen geluid) op 3 en 4 en daarom is de normale engelse audio nu beschikbaar met language code NAR.

Wat betreft het opname probleem op NET5 en ComdyCentral, hebben meer gebruikers met een PVR (siemens maar ook de andere merken) dit? Zo ja dan graag even Merk van je PVR + de regio waar je woont.

Kan op dit moment niet controlleren of het bij "ons" fout gaat of ergens anders maar kom hier later (denk morgen) op terug.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.