Los bericht bekijken
  #90  
Oud 1 december 2008, 20:18
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
... Waarom verwachten mensen altijd dat deze 2 diensten (wat secundaire diensten zijn) hetzelfde bieden als bv een eigen domein naam en/of een webhostings pakket, bij een internetabonnement wat bij voorkeur zo goedkoop mogelijk moet zijn? Ik noem het voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.
Adverteer er dan niet mee of adverteer dan in de zin van u krijgt 10 emailadressen, maar wij kunnen ze elk moment be-eindigen, U mag een home-page hebben, maar wij kunnen hem elk moment onbereikbaar maken.

Biedt dan geen secundaire diensten aan als je er geen ondersteuning op wilt verlenen.

Ziggo is trouwens de eerste provider die ik meemaak, die zo'n beleid hanteert. Casema, Orange, On-line, vroeger bART, Zonnet. Zonnet adressen zijn nog steeds mailbaar heb ik begrepen. Als ik stop met betalen, logisch dat het dan meteen stopt (en zoals jezelf schrijft dan stopt het ook meteen bij een eigen domeinnaam).

Let wel, ik betaal, bij Wanadoo zelfs extra voor de spamfilter. Een mogelijkheid die me ineens is ontnomen en dan krijg ik als verwijt dat ik er niet voor wil betalen

Nogmaals, ik ben nu best tevreden over Ziggo, maar als ik een Internetabonnement heb, verwacht ik enige continuiteit in dienstverlening (die niet afhankelijk is van overnames en niet-klantgerichte opvattingen). Niets is zeker in deze wereld, maar als je dienstverlening overneemt, moet je niet alleen de voordelen willen dragen. Wat mag ik verwachten als Ziggo weer wordt doorvergekocht?