Los bericht bekijken
  #5  
Oud 1 december 2008, 14:59
bart69's schermafbeelding
bart69 bart69 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 november 2008
Locatie: casema
Berichten: 2
Standaard digitale ontvanger voor 15 euro

Helaas heb ik vervelende ervaringen met deze actie. Op 31 oktober heb ik gebeld met de servicelijn van ziggo. Na een half uur kreeg ik een medewerker aan de lijn. Heb uitgelegd dat ik geen waardebon heb ontvangen. De medewerker gaf aan dat deze hem naar mij op zou sturen. Ook al liep de aktie tot 1 november ik zou er toch gebruik van kunnen maken.
Na een paar dagen ben ik weer gaan bellen met Ziggo, ik had namelijk nog niets ontvangen. Weer een half uur wachten. De medewerkster die ik aan de lijn kreeg kon in de computer zien dat ik eerder gebeld had en dat de bon verstuurd had moeten zijn/worden. Ze ging overleggen met haar supervisor. Deze gaf door dat er ook in de maand november een actie liep in Alphen. Medwerkster en supervisor konden echter niet vertellen waar ik in Alphen moest zijn. Ik zou zonder bon een digitale ontvanger voor 15 euro opkunnen halen. Lastig als je niet weet waar! Navraag bij de gemeente Alphen. Deze gaf aan dat de actie in oktober was. Weer gebeld met Ziggo. Weer een half uur wachten. Medewerkster gaf aan dat de actie niet meer liep in Alphen aan den Rijn en dat ze dus ook geen bon kon laten opsturen. Daarnaast kon zij mij vertellen dat het drie weken zou duren voordat ik de betreffende bon in huis zou hebben. Maar goed ook nu nog niets ontvangen. Heb ook nog een mail getsuurd naar Ziggo, geen antwoord, alleen een ontvangst bevestiging.
Ik baal hier van zeker toen ik afgelopen vrijdag op een verjaardag hoorde dat iemand die ook in Alphen woont twee weken terug wel de bon ontving.
Hoe kom ik aan deze bon????