Los bericht bekijken
  #4  
Oud 1 december 2008, 10:39
Friedchicken's schermafbeelding
Friedchicken Friedchicken is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Ziggo/Casema
DTV: Samsung DCB-B270R/XEN
Berichten: 52
Standaard

Gewoon gaan bellen met ziggo. Heb je toevallig ergens anders in huis een decoder staan? 99,9 % kans dat die decoder nu de melding geeft E19 preview periode verlopen. (Zeg dat ook tegen de helpdesk medewerker).

Ik heb net op http://www.gebruikers.tv hetvolgende bericht geplaatst met mijn ervaring:

-----------------------------------------------------------

Van het weekeinde ben ik bij een consument thuis geweest en deze had een Loewe LCD-TV met een Alphacrypt en SmartCard. De eerste 2 weken kijken is prima verlopen, daarna geen beeld meer. Stop je de smartcard in een decoder krijg je E19 Preview Periode verlopen.
Normaliter duurt het een aantal uren/dagen voordat de smartcard opnieuw geactiveerd is (Decoder moet wel aan blijven staan en in dit geval de TV afgestemd op een digitaal kanaal!). Echter tot mijn grote verbazing & genoegen is er een nieuw systeem in gebruik genomen bij Ziggo. Het doorgeven van het betreffende smartcardnummer was genoeg om na 2 sec de vraag te horen: "Heeft u dan nu beeld?" waarop ik alleen maar kon zeggen JA.
De (frontoffice) Helpdesk van Ziggo is nu dus in staat om per direct een activeringssignaal te versturen naar de smartcard/decoder waardoor de entitlements ook per direct opgehaald en gecontroleerd worden!
Een grote vooruitgang bij Zigo! Nog vele te gaan

-----------------------------------------------------------