Los bericht bekijken
  #1  
Oud 28 november 2008, 19:28
jansfotos's schermafbeelding
jansfotos jansfotos is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Tilburg, AtHome
Berichten: 40
Standaard Ik weet het niet meer, wat is dom?

Dag, (ik hoop dat ik mijn vraag in de juiste groep post)

Ik zie namelijk door de takken het bos niet meer, ik hoop jullie wel. Ik weet niet meer welke combinatie ik zal gaan aanschaffen.

Waar wil ik op uitkomen:
Een Full HD Platscherm (94cm), een decoder, iets om radio, mp3 en dvd-films af te spelen. Geluid moet van alle apparaten door nog aan te schaffen surround boxen beluisterd kunnen worden. Ook wil ik een aansluiting voor mijn pc.

Ik weet het, het is heel wat. Eigenlijk gezegd heb ik niks en wil een mediacombinatie die op goed op elkaar afgestemd is. Zo min mogelijk afstandsbedieningen zou ook erg wenselijk zijn.

Waar zal ik als eerst mee beginnen? Ik twijfel tussen de Philips 9603 en de Panasonic. Panasonic is voor mij feitelijk een onbekend gebied. Meestal was Philips mijn tv-merk. Beide rond de 1700 euro. Ik wil goed beeld, kijk veel natuurfilms, snelheidssport. (Door mijn beperkingen zit ik feitelijk aan huis gekluisterd). Maar misschien is Sony of andere merken rond deze prijsklasse een verstandige keuze.

Maar ja dan komt de decoder om de hoek kijken. Ik neem veel programmas op, ook zou ik graag van de radio opnemen. (De opgenomen programmas zou ik graag ook op mijn pc kunnen gebruiken). Welke decoder? Ik zou graag een radio, en de surround boxen aan de decoder willen aansluiten zodat niet altijd de tv aan moet staan om te kunnen genieten van muziek, bijv zender classic FM oid.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen om een goed keuze te maken. Gaarne kijk ik uit naar jullie meningen, tips, adviezen enz.

Groet, Jan.