Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #41  
Oud 28 november 2008, 18:51
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Jij exploiteerd de lijn commercieel, je verdient geld met behulp van de verbinding. Ze zullen het niet snel doen, maar ze kunnen er moeilijk om doen. Hier valt zakelijk gebruik ook onder Je zal het niet willen aannemen, maar als het erop aankomt is het toch echt zo.

Als een zakelijk abonnement niet in je bedrijfsplan past en je de kosten niet sluitend krijgt, klopt je bedrijfsplan niet. Geen discussie over mogelijk. Als je afhankelijk bent van de internet en telefoonverbinding, moet je een zakelijk pakket nemen. Zakelijke klanten gaan bij storing dan over het algemeen ook voor boven particuliere abonnementen, niet alleen bij het opnemen van de telefoon, maar ook bij de oplossing van een storing, zo werkt dat nu eenmaal, voor die service betalen de zakelijke klanten ook wat extra.

Als je bij je particuliere abonnement blijft niet zeuren als je eens een paar uur zonder internet/telefoon zit en daardoor onkosten maakt en hebt omdat je niet kan werken -> dat is het risico wat je genomen hebt en neemt door een particulier abonnement te nemen.

Ik zeur niet zakelijk, ik werk vanuit huis dus gebruik dit dus ook prive. Mijn gezeur en gekanker is vooral prive. Maar ik ga niet zoveel meer betalen waar ik het nut niet van inzie.
Ik kan alleen niet begrijpen dat als je een commercieel bedrijf bent (Ziggo) je zo met klanten omgaat. Ik irriteer me al jaren mateloos aan de grootverdienende gestudeerde managers, die niks kunnen. Behalve onze economie ten gronde richten. Waar wij dan weer de dupe van zijn. Ik zal maar niet vertellen wat de kredietcrisis mij prive heeft gekost.
Zakelijk gezien kan ik prima met Ziggo door een deur, zoals ik al zei de uptime is brillant. Pas geleden was er wel ergens een kabel paar straten verderop doorgesneden. Dan helpt het dus geen zier of je zakelijke of prive klant bent. Dan werkt niks meer. Dan pak ik mijn laptop en ga bij een klant werken. No worries.
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.