Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #39  
Oud 28 november 2008, 18:30
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Hieruit leid ik af dat je zakelijk gebruik maakt van de verbinding, en ook nog eens zakelijk afhankelijk bent van je verbinding. De pakketten mogen misschien technisch hetzelfde zijn, dit zijn ze administratief echter niet. Zakelijke abbo's zijn anders opgezet als particuliere abonnementen. Simpel. Zakelijk bied meestal een hogere uptime garantie en daarbij meer mogelijkheden in geval van storing. (zakelijk heeft in geval van storingen meestal ook voorrang op particuliere abonnementen).

Als je met je bedrijf geruime tijd platligt wegens een telefoonstoring kan je 0,0 van de geleden zakelijke schade (derving etc etc) op je provider verhalen, dit ligt anders bij de zakelijke abonnementen Dit zijn echter wel iets duurder.

Ik weet niet hoe het met de telefoonlijn zit, maar strikt gezien is het niet toegestaan om een particuliere internetverbinding van Ziggo zakelijk/commercieel te gebruiken en te exploiteren. Mocht ooit om welke reden dan ook de noodzaak erto zijn of het puntje bij het paaltje komen kunnen ze op basis van deze voorwaarden je abonnement eenzijdig ontbinden.

EDIT: In de voorwaarden worden het onder meervoud genoemd: "De Klant mag de Diensten niet commercieel exploiteren." Dit zou dus inhouden dat het voor alle diensten geldt die men onder een particulier abonnement afneemt van Ziggo.

Denk je dat ik 20 tot 40% per jaar meer ga betalen om een service medewerker iets sneller aan de lijn te krijgen? Zakelijke pakketten zijn in veel gevallen een farce. Uptime garanties heb ik niks aan. (trouwens de uptime van Casema was brillant, en die van Ziggo ook. Behalve de snelheid/connectie is bij Ziggo nog weleens matig)

Ik ben een eenpitter en kan prima toe met de pakketten van Sicko. Zakelijke pakketten hebben alleen zin als je met (veel) meer personen tegelijkertijd op een verbinding zit. Is voor mij dan ook totaal onrelevant.

Aangezien ze me hier wat rustiger hebben gekregen heb ik vandaag maar eens 48 minuten aan de telefoon gehangen (inklusief gesprekstijd). Dus voor die 4,80 (ex verlies aan productieviteit) had ik een zeer vriendelijke jongeman aan de lijn.

Na veel geharrewar enzo, het was hem ook niet echt duidelijk, en een vraag aan een meerdere kwam er het volgende uit. Hij gaat alles op 1 factuur zetten en zegt dat dat per de volgende facturatie ronde goed gaat. Ik heb hem gezegd dat ik me bedenkingen heb maar heb hem toch hartelijk bedankt. De teveel betaalde kosten op de 2e card kon ie niet voor me regelen want dan moest ik weer naar afdeling facturatie. En dus weer 15+ minuten in de wacht. Ik heb daar hartelijk voor bedankt. Ik zei dat ik dat dan wel weer via de mail zou proberen.

Hij adviseerde me toen om morgen te bellen. Facturatie schijnt rustig te zijn in het weekend.

Er lijkt dus schot in te zitten. To be continued .......


P.S.
"De Klant mag de Diensten niet commercieel exploiteren."
Hier bedoelen ze heel wat anders mee dan dat ik dit product in mijn zaak gebruik. Ik mag de diensten van Ziggo niet doorverkopen enzo. Webservertje in-house draiien, etc.
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.