Los bericht bekijken
  #44  
Oud 28 november 2008, 10:20
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Gisteren is hier bij mij een monteur geweest,iemand met werkelijk verstand van zaken die niet alleen alles puntje voor puntje heeft doorgelopen en gemeten maar ook goed wist uit te leggen EN te laten zien <-- wat er nu aan de hand is.

hier in huis is alles prima in orde en goed aangelegd was zijn 1e constatering,maar dat wist ik al,ik heb daar namelijk goed in geinvesteerd en de 4 monteurs die voor hem al waren geweest hadden dat ook al geconstateerd in de afgelopen 3,5 maand.

ook tot aan de kast in de straat en tot aan de glasvezelring is alles "super strak" zoals hij dat dan noemde.
verder kan een monteur niet meten of kijken,dat doet namelijk weer een ander team.
maar hij zelf is zeer nauw betrokken geweest bij eerdere problemen van dezelfde strekking,het bleek er toen om te gaan dat er een routering probleem was waardoor er "verkeers opstoppingen" kwamen.
men heeft dat toen aangepast door 2 switchen om te zetten en bepaald "verkeer" via een andere route te laten lopen waardoor het probleem was opgelost.
dit was in de MK tijd en speelde zich af rond julianadorp.

de storing word nu door gezet en hij gaat er ook zelf weer tijd in steken om dit nu serieus op te pakken en het in de gaten te houden.
ik heb hier nu VEEL vertrouwen in,eens te meer omdat ik hem ken maar ook omdat ik hem al eerder in de MK tijd als monteur over de vloer heb gehad.
maar ook omdat 1 van zijn kinderen bij mijn dochter op school zit EN hij ook op dezelfde kast/blok zit aangesloten.

ik wacht het nu dus even rustig af.
wat hij wel heeft gezien is dat er met mijn vorige storings meldingen NIETS is gedaan,het ligt er dus maar aan wie je treft als monteur of ziggo medewerker. [idioot maar waar]

ik merk de laatste dagen wel dat men al met het probleem bezig is vanwege de veranderingen in mijn snelheid,ik heb nu niet meer de hele dag en avond last van enorm snelheids verlies,alleen nog in de "spits uren"

waar wij het wel over eens waren is dat het zogenaamde "buren effect" dus gewoon nog bestaat maar dit eigenlijk een dom woord is. [maar het bestaat wel]
dat is ook heel eenvoudig uit te leggen namelijk, of het nu een capaciteits probleem of een routerings probleem is waardoor het op sommige punten zo vol loopt dat de verdeling niet goed meer gaat,hebben de "gebruikers" dus last van snelheids verlies,en dat is en blijft simpelweg een "buren effect"

en dat maakt dus helemaal niet uit WAAR het dan fout gaat.

ik ben in ieder geval blij dat ik nu iemand heb getroffen die EERLIJK was en het ook goed en duidelijk uit kon leggen,maar het ook liet ZIEN.

petje af voor deze monteur/medewerker.