Discussie: Mededeling: Ik wil @ home terug
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 28 november 2008, 09:56
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door janc Bekijk bericht
Heden verstuurd aan (KNIP IVM KANS OP SPAM)

Geachte heer Nijhoff

Aangezien uw bedrijf zich geen enkele moeite getroost om dan ook maar enigszins bereikbaar te zijn en de schaarse geslaagde contacten (via de afdeling verkoop) slechts blijk geven van een volstrekt ongeïnteresseerde houding – men weigert domweg iets te doen en antwoordt op mijn aankondiging alle diensten te gaan opzeggen met: 'dat moet u dan maar doen" – wend ik mij maar rechtstreeks tot u.

Ik zal u niet vermoeien met de inhoudelijke kant van mijn problemen, het gaat om administratieve fouten, de diensten werken bij mij gelukkig wel, maar wil u wijzen op de ongehoord slechte en soms zelfs hufterige manier waarop uw bedrijf zijn klanten tegemoet treedt.

Ik ben van 1999 tot 2003 en van 2007 tot 2008 (in de tussenliggende periode bood u aan mijn huidige adres nog geen internet aan) een tevreden klant geweest van @home.

Sinds de overgang naar Ziggo is alles echter anders, en de lol gaat er zo wel af.
Het lijkt erop dat de licht dementerende man in uw reclame-uitingen een afspiegeling is van het niveau waarop uw bedrijf denkt over klantvriendelijkheid.

Ik som een aantal zaken op:
- de website is technisch een wrak: om de haverklap lopen pagina's vast, zijn ze niet bereikbaar of geven verkeerde informatie;
- uw servicenummer 0900 1884 lijkt slechts in het leven geroepen om 10 ct. per minuut te vangen (al is dit nu tijdelijk tegen lokaal tarief), enig contact met mensen is volstrekt onmogelijk;
- superzuur is natuurlijk dat JULLIE mijn telefoonprovider zijn dus lekker alle telefoonkosten zelf beuren, kosten die ik maak om jullie eigen fouten recht te zetten: schande;
- uw verkooplijn, 0900 0730, neemt (sic!) wel op maar daar gedraagt men zich ronduit onbeschoft (tenzij je wat wilt bestellen natuurlijk) – zie de aanhef van deze brief;
- webformulieren met een verzoek worden slechts automatisch beantwoord met een ontvangstbevestiging, daarna hoort men nooit (in geen weken) meer wat;
- het invullen van een verzoek om opgebeld te worden door Ziggo leidt tot niets;
- het enige wat jullie lukt is factureren.

Ik raad u dringend aan om hier wat aan te doen. Niet door in het televisieprogramma Radar mooie praatjes op te hangen dat alles binnen drie weken over is, maar gewoon door af te zien van jullie ongetwijfeld prettig hoge salarissen en bonussen en te investeren in klantgerichtheid in plaats van in een zinloze en rampzalige fusie en flauwe tv-spotjes.

Ik eis alle telefoonkosten terug, tot op heden zo'n 10 euro - en dan ben ik dus nog steeds niet geholpen!

Weg met Ziggo – ik wil @home terug.

JanC
Je hebt een mooi relaas geschreven, je doet echter aantijgingen die weinig of niet onderbouwd zijn. Je hebt echter 1 punt m.b.t. tot de telefoonkosten. Het namelijk erg netjes van Ziggo zijn als met de kosten die klanten maken m.b.t. de Helpdesk helemaal laat vallen.
Een aantal weken geleden heeft het bedrijf bij Kassa de uitspraak gedaan dat men alle 5000 klachten die men daar in kaart had binnen 3 weken zou oplossen. Het lijkt mij een open deur intrappen dat dit nog niet gelukt is.

Het grootste probleem bij Ziggo lijkt de comunicatie tussen de verschillende afdelingen, wanneer je de helpdesk aan de telefoon krijgt wil men het probleem wel oplossen, echter ze kunnen het zelf niet. Voorbeeld; Wat gebeurd er met een probleem (call) wat door gegeven wordt aan de TD.... Ik heb een aantal keer deze procdure mee gemaakt, gebeld, en vevolgens hoor je niets meer. Als je probleem nu opgelost is, of dat er iets anders aan de hand is. Dat is niet duidelijk. Het lijkt er op dat de TD een probleem heeft in haar capaciteit, men heeft alle email adressen van hun klanten, laat men een status raport verzenden naar dit adres. Iedereen die wel eens een technische vraag bij TOM TOM heeft uitgezet weet wat ik bedoel.

Door nu een call bij Ziggo uit te zetten en er vervolgens niets meer van te horen heeft een klant het gevoel dat hij/zij niet serieus genomen wordt.