Los bericht bekijken
  #4  
Oud 28 november 2008, 01:55
carrizo's schermafbeelding
carrizo carrizo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 november 2008
Locatie: Hengelo @home
Ziggo Internet: allesin1plus
DTV: Humax
Berichten: 11
Standaard allesin1 pakket procedure gaat zo

Wat een helpdeskmedewerker zeg. Erg slecht moet ik zeggen.
Wat nou het geval is is zoals de eerdere reactie aangeeftm dat je 2 klantenkaarten hebt, terwijl de allesin1 > 1 klantenkaart moet hebben. Op de vraag waarom op die manier kan ik makkelijk zijn:
- efficient voor ziggo en goedkoper
- overzichtelijk voor jou
Tevens is het voor de helpdeskmedewerkers niet mogelijk om dit soort handelingen telefonisch direct te regelen omdat er meerdere afdelingen hieraan moeten meewerken. >verkoop > factuur > opzegging
lees verder voor meer info hierover

Jij moet zowiezo de kabeltv opzeggen die op de klantenkaart van je vrouw staat en vervolgens de allesin1 pakket aanvragen op de klantenkaart met internet telefonie en dtv. waarom? omdat je op die klantenkaart je telefoonnummer hebt en die wil je niet verliezen neem ik aan en dat geldt ook voor +email+dtvpakketen.
Maar het houd niet op. Omdat de kabeltv (zogenaamd) nieuw wordt aangevraagd op jou klantenkaart, zal er eenmalig 29,95 euro aanmeldkosten voor kabeltv in rekening worden gebracht. Maar dit kun je makkelijk bij de afdeling facturen verekenen, omdat zij hiermee al bekend zijn. (erg omslachtig weet het maar zie hieronder voor de stappen)

kortom gaat het dan zo >>>

1. kabeltv opzeggen via brief of contactformulier (www.ziggo.nl > klantenservice > contact. geef ook duidelijk je reden aan !!!!!
2. wachten op de bevestiging van de opzegging van kabeltv en af en toe bellen of dit binnen is. ( 1 x na 1 week bijv)
3. is de opzegging binnen? dan direct aanmelden voor allesin1 pakket via de verkoopafdeling > 0900 1884 > optie 5
4. vervolgens na aanmelding de factuur afdeling spreken voor verekening van de aanmeldkosten (die dus eigelijk niet in rekening gebracht moet worden. wederom 0900 1884 > optie 1 en dan 2
5. Nadat dat goed is gegaan, afwachten op de bevestiging brief en als alle stappen op de juiste manier zijn uitgevoerd door de medewerkers en jij goed hebt uitgelegd. Zul je zien dat het allemaal goed gaat.

Trouwens betaal je de kabeltv via automatisch incasso of via acceptgiro?
want als het via de acceptgiro is, betaal je per kwartaal en dat betekend dat je ook een gedeelte van de betaalde kabeltv ook terug moet vragen bij de factuur afdeling.

ik weet dat dit geen makkelijke procedure is, en dat dit om inspanning van je vraagt, maar op dit moment is dit de oplossing.

Op jou vraag van de allesin1 pakket in combinatie met z3i moet ik zeggen dat dit helaas niet mogelijk is.
er zijn 3 alles in 1 pakketten en 4 internet abbonementen. Misschien zal dit in de toekomst beschikbaar zijn, maar daar twijfel ik aan.
neem de allesin1 extra pakket zou ik dan zeggen, heeft ook een goed internetsnelheid > 20 mbit.

is iets niet duidelijk, reageer dan nogmaals.
Ben bereid om je hier mee te helpen.

succes
grtjs
carrizo