Los bericht bekijken
  #82  
Oud 27 november 2008, 20:54
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Jij vind tot 2010 een redelijke termijn? Als Ziggo 3maand had gezegd vind ik dat ook een redelijke termijn. Het kan je nooit meer als 1 maand kosten om de mensen in je adressenlijst ervan op de hoogte te stellen dat je een nieuw email adres hebt. Ook het omzetten van nieuwsbrieven ed is in die maand makkelijk te doen.
Niet dus. En dan spreek ik uit ervaring, vrienden en kennissen wellicht wel. Maar alleen al het feit dat die conclusie getrokken wordt zonder dat ik (en andere klanten) daar enige inbreng heb(ben) gehad, vind ik al genoeg zeggen. Het is dat ik op een ander ding na helemaal niet ontevreden ben over Ziggo, want dan had ik allang mijn abonnement opgezegd (met dezelfde ellende en nog meer vandien). Blijkbaar wordt nog steeds niet begrepen dat klanten helemaal niet om de wijziging gevraagd hebben en daar dus geen overlast van willen hebben. Als je iets koopt moet je niet alleen de lusten willen dragen maar ook de lasten.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Het blijven doorsturen van de mail voor een termijn langer als dan een paar maand is zeker wel te zien als coulance en is een zeer redelijke termijn, meer als men redelijkerwijs kan verwachten. (ook wettelijk gezien). Ze blijven je immers nog steeds de diensten aanbieden, alleen onder een nieuw emailadres. Als je nooit meer wilt wisselen van emailadres moet je een eigen domein nemen, ondervind je daar nooit meer hinder van.
Maar dit speelt echter niet. Ziggo heeft de accounts niet overgenomen, ze hebben alleen de coulance aangeboden om de mail afkomstig van die accounts naar hun te laten doorsturen. De originele accounts zijn voor zover ik weet en kan begrijpen uit posts van medewerkers in dit topic nog steeds in handen van de oude provider. Er is dus niet overgenomen, er word alleen een doorstuur service aangeboden, hele andere situatie.

En voor zover ik kan begrijpen uit de posts van medewerkers in dit topic heeft dat als gevolg dat er niet gefilterd kan worden op spam afkomstig van deze doorstuur service. Het is dan ook een kleine moeite om een eigen filter te installeren gedurende deze tijd om deze spam alsnog af te vangen.

Waarom moeilijk doen over iets wat naar mijn mening duidelijk uitgelegd is door een medewerker en wat zo simpel op te lossen is?
Moet ik nu toch de consumententenbond gaan inschakelen, die het al zo druk heeft met Ziggo?

Sorry, maar ik kan niet meer klagen bij casema / Orange / Online etc. Ik weet alleen maar dat de dienstverlening door Ziggo is overgenomen. De keuze met de consequenties daarvan is me niet expliciet voorgelegd en gelukkig voor Ziggo vind ik het niet de moeite waard om nog meer tijd en geld in een redelijke oplossing te steken. En kom nu toch, een lokale spamfilter is toch niet meer van deze tijd?