Los bericht bekijken
  #8  
Oud 27 november 2008, 20:21
Elsido's schermafbeelding
Elsido Elsido is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2007
Locatie: Den Helder Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax IR Fox C
Berichten: 205
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beegirl Bekijk bericht
Ik heb er niks voor betaald, maar ik kan in de papieren nergens terugvinden dat ik hem in bruikleen zou hebben.

Dat zou toch wel in de algemene voorwaarden moeten staan?
http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOM...20Internet.pdf

artikel 4 – Internetmodem
1. Het Internetmodem wordt door Ziggo aan de Klant in bruikleen gegeven en blijft eigendom van Ziggo. De bruikleen eindigt van rechtswege bij het einde van het Abonnement Ziggo Internet.

2. De Klant volgt alle instructies van Ziggo in verband met het gebruik en installatie van het Internetmodem op. Het Internetmodem kan op verzoek van Ziggo worden omgewisseld.

3. De Klant mag het Internetmodem niet met (beperkte) rechten bezwaren, vervreemden, verhuren, of anderszins aan derden ter beschikking stellen.

4. De Klant is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de gevolgen van beschadiging, verlies, diefstal of verduistering van het Internetmodem. Als een van deze omstandigheden zich voordoet, meldt de Klant dit onmiddellijk aan de Klantenservice.

5. Alle kosten van reparatie, herstel of vervanging van het Internetmodem die het gevolg zijn van door, of in opdracht van de Klant veroorzaakte beschadigingen, verrichte reparaties of aangebrachte veranderingen, of die om een andere reden aan de Klant zijn toe te rekenen, komen voor rekening van de Klant.

6. Als sprake is van een zodanig defect of onbevoegd aangebrachte verandering aan het Internetmodem, dat het Internetmodem niet meer gerepareerd kan worden, is de Klant een direct opeisbare boete van € 60 aan Ziggo verschuldigd. De Klant is daarna niet meer verplicht het Internetmodem te retourneren.

7. Als sprake is van een zodanige verandering aan het Internetmodem, dat de mogelijkheid wordt gecreëerd onbevoegd c.q. zonder toestemming van Ziggo gebruik te maken van het Internetmodem of Ziggo Internet, is de Klant een direct opeisbare boete van € 225 aan Ziggo verschuldigd.

8. De Klant retourneert op eigen kosten het Internetmodem, met toebehoren, in goede staat binnen vijftien dagen na beëindiging van het Abonnement Ziggo Internet op de door Ziggo aan te geven wijze. Als de Klant het Internetmodem niet, niet volledig, niet op tijd, niet in goede staat of niet op de voorgeschreven wijze retourneert, is hij een direct opeisbare boete van € 60 aan Ziggo verschuldigd. De Klant is daarna niet meer verplicht het Internetmodem te retourneren.

__________________
Een makkie met Multikabel!