Los bericht bekijken
  #81  
Oud 27 november 2008, 20:19
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TiPo Bekijk bericht
Ah ha, nu komt de aap uit mouw? Het lijkt me dat als mijn account wordt overgenomen door een ander bedrijf gelijkwaardige dienstverlening geboden moet worden voor een redelijke periode. De periode tot 2010 kan ik accepteren, maar als dat in de perceptie van Ziggo (of jij) Coulance wordt genoemd, is er toch wat ernstig mis.
Jij vind tot 2010 een redelijke termijn? Als Ziggo 3maand had gezegd vind ik dat ook een redelijke termijn. Het kan je nooit meer als 1 maand kosten om de mensen in je adressenlijst ervan op de hoogte te stellen dat je een nieuw email adres hebt. Ook het omzetten van nieuwsbrieven ed is in die maand makkelijk te doen.

Het blijven doorsturen van de mail voor een termijn langer als dan een paar maand is zeker wel te zien als coulance en is een zeer redelijke termijn, meer als men redelijkerwijs kan verwachten. (ook wettelijk gezien). Ze blijven je immers nog steeds de diensten aanbieden, alleen onder een nieuw emailadres. Als je nooit meer wilt wisselen van emailadres moet je een eigen domein nemen, ondervind je daar nooit meer hinder van.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TiPo Bekijk bericht
Nogmaals mijn coulance is dat ik begrijp dat het probleem niet door Ziggo wordt veroorzaakt. Maar Ziggo is de enige die er wat aan kan doen en heeft door overname van accounts impliciet die verplichting op zich genomen.
Maar dit speelt echter niet. Ziggo heeft de accounts niet overgenomen, ze hebben alleen de coulance aangeboden om de mail afkomstig van die accounts naar hun te laten doorsturen. De originele accounts zijn voor zover ik weet en kan begrijpen uit posts van medewerkers in dit topic nog steeds in handen van de oude provider. Er is dus niet overgenomen, er word alleen een doorstuur service aangeboden, hele andere situatie.

En voor zover ik kan begrijpen uit de posts van medewerkers in dit topic heeft dat als gevolg dat er niet gefilterd kan worden op spam afkomstig van deze doorstuur service. Het is dan ook een kleine moeite om een eigen filter te installeren gedurende deze tijd om deze spam alsnog af te vangen.

Waarom moeilijk doen over iets wat naar mijn mening duidelijk uitgelegd is door een medewerker en wat zo simpel op te lossen is?
__________________