Los bericht bekijken
  #80  
Oud 27 november 2008, 19:58
TiPo's schermafbeelding
TiPo TiPo is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2008
Locatie: Den Haag Casema/cableWanadoo
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
En ook is al aangeven hoe en waardoor dit veroorzaakt word. Het is misschien makkelijk om zoals jij het noemt het probleem bij de eindgebruiker te dumpen, aan de andere kant is het iets wat niet door Ziggo veroorzaakt word. Het is ook een service dat ze voor een dergelijke termijn de email blijven doorsturen ondanks dat de adressen komen te vervallen. Ze hadden ook 1 a 2 maand coulance termijn kunnen hanteren waarnaar de emailadressen volledig kwamen te vervallen en er helemaal geen email meer doorgestuurd zou worden.
Ah ha, nu komt de aap uit mouw? Het lijkt me dat als mijn account wordt overgenomen door een ander bedrijf gelijkwaardige dienstverlening geboden moet worden voor een redelijke periode. De periode tot 2010 kan ik accepteren, maar als dat in de perceptie van Ziggo (of jij) Coulance wordt genoemd, is er toch wat ernstig mis.

Nogmaals mijn coulance is dat ik begrijp dat het probleem niet door Ziggo wordt veroorzaakt. Maar Ziggo is de enige die er wat aan kan doen en heeft door overname van accounts impliciet die verplichting op zich genomen.

Mijn coulance ligt ook dat ik begrijp dat er bij een overname wat dingen mis gaan, niet goed werken, ik kan ermee leven als ik merk dat er aan een oplossing wordt gewerkt (zoals bij DNS).

Wat is trouwens het probleem om mail van Wanadoo door een mail wasstraat van Ziggo te halen voordat die afgeleverd wordt in de postbus van de eindgebruiker?