Los bericht bekijken
  #1  
Oud 27 november 2008, 16:48
leopater's schermafbeelding
leopater leopater is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 mei 2008
Locatie: tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Scientific Atlanta EPC 2203NS
Berichten: 33
Standaard overgang @ home internet Z3i /televisie dig/ en tv analoog en telefonie Z1

Hallo,

ik belde vandaag de helpdesk om te informeren naar de mogelijkheden om mijn produkten om te zetten naar een Alles in 1 pakket extra, en of dat ook zou kunnen naar een alles in 1 pakket waarbij ik in internet Z31 zou kunnen behouden (evt tegen een meerprijs).
De producten die ik nu heb:
Telefonie Z1
Internet Z3i
Digitale televisie, 2 smartcard met digitaal totaal pakket en op 1 card film 1 En Sport

Bijkomende verrassing: mijn vrouw heeft het 'gewone' kabeltv pakket op haar naam staan, en natuurlijk is dat ook op een ander klantnummer, en ook op een andere achternaam.

Welnu, de volgende vragen;
Hoe krijg ik nu van al deze pakketten een Alles in 1 pakket, en is het mogelijk om in een alles in 1 pakketinternet Z3i als extra te nemen.

De vriendelijke helpdeskmedewerker wist mij te vertellen dat ik in ieder geval naar 1 klantnummer moest gaan voor alle produkten (omzetting van bv 'gewone kabelpakket naar mijn klantnummer, echter dit gaat telefonisch niet, moet via een formulier op de website, in hemelsnaam welke formulier),

Daarnaast wist zijn mij te vertellen dat internet Z3i niet kon met een Alles in 1 pakket, sterker nog, Internet Z3i zou er helemaal uit gaan. Ik neem aan dat mevrouw nog niet helemaal geinformeerd is over de recente ontwikkelingen zoals een verhoging naar
30.0 Mbit per seconde.

Waarom is dit niet telefonisch te regelen met de helpdesk? Als ik kijk naar mijn facturen van maandelijks tussen de 115 en 120 euro (rond de 5 euro voor het bellen), en ik besef nu dat mijn vrouw ook nog wat betaald, dan ben ik wellicht wel heel duur uit.

Zo, niet bedoeld als klaagzang, wel ben ik benieuwd naar een welgemeend advies


__________________